NM-trening stafett (07.09.2013)
Kategori: Trening
Kart/område: Madsebakken, Kjennerudvannet
Arrangør: Kongsberg OL
Land: Norge
Disiplin: Trening
Distanse: 5.45 km
Tid: 39:58
Ganske bra startfelt, rundt 20 løpere, fra Porsgrunn, Konnerud, Kongsberg og Sturla. Valgte den korteste løypa, på 4,8 km, da alternativet var på 7 km.

Litt kaosløping i starten, og feltet spredde seg ut som en vifte. Jeg endte med å løpe ganske så rett på, selv om jeg vurderte stien til venstre for streken. 1. posten var gaflet, men gaflingene lå ikke veldig spredt. Jeg nulla en stund før vi startet, så strekktiden til første post er feil, dit brukte jeg 2.02.

Valgte å løpe på venstresiden av kollen mot 2. post, og jeg tror det var greit. Løp sammen med noen gutter videre, og det gikk fort på stien. Underveis tenkte jeg på å ta av fra stien før vi kom til grøntfeltet, men det var overraskende lettløpt der. På vei inn i posten kom det en klynge jenter som hadde en gaflingspost i nærheten.
Bra mot 4. post, jeg klarte å holde retningen ned den litt rotete skrålia.
Jeg skimtet noen jenter foran meg på vei til 5. post, og jeg tok i litt ekstra for å ta dem igjen. Veldig fint område her, god sikt og fin bunn.

Bra mot 6. og 7. post. Her brukte jeg veiene midt på strekkene underveis, før jeg finorienterte mer inn til postene.
Jeg var litt usikker på traséen til 8. post, og jeg kunne nok ha landet på noe bedre. Jeg kunne ha løpt mellom husene, krysset stien, og deretter løpt på sørsiden av streken på slutten av strekket, for hogsfeltet var ikke så fint å løpe i. Inn i posten ble jeg usikker på om jeg var kommet for langt, og det kostet kanskje et halvminutt. Dermed forsvant hun jeg hadde løpt delvis sammen med fra 5. post.

Veivalg til 9. post; enten rett på via hogsfeltet, eller stien sør for streken. Jeg løp stien og jeg tror det var raskest.
Jeg ante ikke hvordan jeg lå an i forhold til de andre, men da jeg løp ut av 10. post hørte jeg at det knakk i skogen bak meg.

Klønte litt på vei opp fra søkket etter 11. posten, men heldigvis holdt ledelsen helt inn, og jeg var fornøyd med å komme først i mål på kortløypa.
Jeg tror at dette var et bra løp, selv om jeg tapte noen sekunder på et par poster mot slutten av løpet. Kroppen føltes OK, og jeg forsøkte å løpe fort der jeg hadde lyst.
Vis kommentarer (0)
 
NM-trening stafett (07.09.2013) NM-trening stafett (07.09.2013)