Norgescup mellom D17-18 (21.09.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Svullrya nord
Arrangør: Grue IL
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 4.33 km
Tid: 34:15
Litt seige bein, noe jeg også merket på sprinten dagen før. Så litt på terrenget på vei til start, og det vi så fra veien så utrolig lettløpt og fint ut!

1. post lå i en helt annen terrengtype enn det rundt arena, nemlig steinete, vått og uoversiktlig. Hadde en god retning, og fant posten lett.
2. strekket var også bra gjennomført. Jeg visste akkurat hvor jeg krysset stien, og inne i det grønne begynte jeg tidlig å speide etter steinen, i mens jeg passet på retningen.

Åpen skog midtveis mot 3. post, før vi skulle ned i et lite søkk. Jeg prøvde å posisjonere med riktig i forhold til hogstfeltet og steinene, men ble usikker. Heldigvis så jeg skjermen.
Tok kurs til 4. post, men skjønte etterhvert at jeg var kommet for langt. Stoppet, snudde meg, og begynte å gå oppover igjen. Så ei D17-18 løper, og fant posten kort tid etter det. Tapte likevel 1 minutt.

Fikk heng på en H17-18 løper mot 6. post, og hadde bra fart her. Skjønte ikke helt hva detaljen var, for posten var jo i en helt vanlig grop. Fikk vite seinere at det var en kullmile, men det må man jo nesten være skogfinneekspert for å se når man kommer i farta! Spesielle kartegn burde vært nevnt i PM.

Skjena ut på kursen til 7. post, den første posten på furumoene. Gjennomførte vel godkjente strekk herfra og inn i mål, unntatt noen små skjønnhetsfeil.

Var veldig sliten mot slutten, og hadde ikke mye å trøkke på med på sisterunden. Lå på 5. plass på 6. post, men taper tid i den lettløpte skogen.
Terrenget her er forresten utrolig kult! Det må være helt rått å være i god form i slikt terreng!
Vis kommentarer (0)
 
Norgescup mellom D17-18 (21.09.2013) Norgescup mellom D17-18 (21.09.2013)