Harry Lagert løp 4 (16.10.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sognsvann Øst
Arrangør: Nydalen SK
Land: Norge
Distanse: 4.25 km
Tid: 48:48
Det gikk bra i starten.
Løp stien rundt til 1. post, og fant 2. post greit.
Krysset den store stien og fant den lille stien oppover lia mot 3. post. Forlot stien etterhvert, og steinrøysrekka var tydelig. God kontroll inn i ringen. 17. beste strekktid, ett minut bak.
Også bra videre nordover, er på 20. plass på 6. posten.

Tenker å kjøre rett på mot 7. post, og gjerne finne stien litt ovenfor streken midtveis. Har problemer med retning underveis, og blir veldig usikker på hvor langt opp i lia jeg kommer. Etter noe som føles som en evig vandring i uvisshet, passerer jeg bekken, og kommer etterhvert ut på stien. Jeg skjønner at jeg er for lavt, og drar oppover i lia. Går bra, men får likevel en liten bom inn i posten. 4 minutter bak på dette strekket.

Kommer inn i en liten klynge, og jeg henger på ei jente nedover. Vi kommer litt langt til venstre, men ser skrenten og refleksen.
Bra til 9. post.
Til 10. tror jeg at vi har kommet for langt til venstre, men vi er for langt til høyre. Skjønner det når jeg ser stien. 1 minutt bom.

Løper på stien videre, og krysser dalen. Har ikke et sikkert utgangspunkt, og løper bare på lykke og fromme. Har ikke sjans til å finne posten, men jeg leter desperat likevel. Det passerer mange folk forbi meg, som jeg skjønner har stemplet. Vil ikke synke enda dypere ved å spørre om hjelp, så jeg bestemmer med for å løpe oppover lia til jeg skjønner hvor jeg er. Finner noen stier og en myr, og drar ned igjen når jeg er helt sikker på hvor jeg er. Går rett i. Bommer 8 minutter.

Løper på kurs mot 12. post, men har ikke kontroll før jeg har krysset begge bekkene og ser steinen. Her ville det nok ha vært bedre å løpt stien rundt til venstre.
Elendig spurt.

Noe bra i dette løpet, og mye dårlig. Starten er god, men etter langstrekket går det egentlig bare nedover. Storbommen skyldes bare at jeg ikke gidder å orientere. Etter 6. post ble alt egentlig litt halvhjertet.
Men skitt au, moro var det jo!
Vis kommentarer (0)
 
Harry Lagert løp 4 (16.10.2013) Harry Lagert løp 4 (16.10.2013)