Blodslitet D17-18 Runde 2 (19.10.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tomb
Arrangør: Fredrikstad SK
Land: Norge
Disiplin: Ultralang
Distanse: 5.67 km
Tid: 37:27
Lå i teten ut på andrerunden. Var forberedt på en tøffere runde, og tok både saft og banan på matstasjonen ved passering. Løp sammen med de jeg hadde løpt med på førsterunden.

1. post gikk bra, men jeg løp nok litt mindre aggressivt enn jeg gjorde på førsterunden. Var usikker på veivalg videre mot 2. post, men løp ganske så rett på, via stiene. Virker som om de fleste av de beste løp på veien rundt øst for streken. Vurderte aldri det veivalget, men det ble nok litt mye klatring opp og ned for meg. Hadde dårlig strekk tid både på 1. post, 2. post, og 3. post på denne runden.

Rett før 4. posten løp de jeg var med inn i grønska for tidlig, så jeg fikk en liten luke her. Det gikk til både 5. og 6. posten også, ganske greie kortstrekk.
Nytt veivalgsstrekk til 7. posten. Her valgte jeg, i motsetning til et forrige, å løpe veien rundt, mest på grunn av at jeg ikke orket tanken på grufset og bomminga fra forrige runde. Gikk bra orienteringsmessig videre inn mot mål, men det begynte å gå tyngre.
Fikk vite ved passering at jeg lå noen minutter bak en klynge, så jeg helte innpå med saft og bananer og satset på at det ville hjelpe, før jeg la i vei videre.
Vis kommentarer (0)
 
Blodslitet D17-18 Runde 2 (19.10.2013) Blodslitet D17-18 Runde 2 (19.10.2013)