Blodslitet D17-18 Runde 3 (19.10.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tomb
Arrangør: Fredrikstad SK
Land: Norge
Disiplin: Ultralang
Distanse: 15.57 km
Tid: 110:00
Lå nøyaktig 5 minutter bak lederen etter to runder, og gikk ut alene på sisterunden.

Var vel et dårlig tegn å måtte begynne å gå i første bakken rett etter startpost, men klarte å holde grei fart over jordet. Valgte høyreveivalget, noe jeg tror var bra, selv om jeg ikke var helt sikkert på veivalg på den siste delen av strekket. Tapte nesten 5 minutter på dette strekket, sikkert på grunn av farten. På den gule enga etter jordet var det en saueflokk som sto og stirra, og jeg funderte litt på hva de tenkte da de så meg subbe forbi... Rett ved posten ble jeg tatt igjen av en liten flokk jenter.

Vi ble et lite tog videre, som egentlig hadde ganske bra kontroll. Endte kanskje litt langt til venstre til 3. post, men fikk jo sett hvor 5. posten var. Til 6. post splitta klynga opp, og jeg og ei annen kom ned til jordekryssinga først. Prøvde å konsentrere med om å få beina til å gå like fort som beina til hun foran meg, men det var helt umulig. Beit tenna sammen og hang med to andre mot de siste postene, men hadde ikke helt avslutninga inne. De satte inn en skikkelig langspurt, og jeg hadde nok med å stavre meg i mål til en 13. plass, på tiden 1:50:00.

Hadde en god start på løpet med ledelse ved første runding, men utover å løpet gikk det litt tråere. OK andrerunde, men sisterunden gikk ikke helt som jeg hadde håpet. Kunne kanskje åpnet litt roligere for å ha mer å kjøre med på slutten, men på den annen side var det veldig gøy å være med i teten i starten. 13. plass er jo det beste jeg har klart på Blodslitet noensinne, så jeg er godt fornøyd med plasseringen.

I ungdomsklassene var Blodslitet et litt annet løp enn i juniorklassene. Da var det mye mer klyngeløping, med en liten sommerfugl underveis. Gaflingssystemet med runder gir nok mer spredning på løperne, men samtidig gir det færre langstrekk for D17-18, da vi har samme runder som klasser med 3-4 kilometer lengre løype. men dette varierer vel fra år til år, og jeg synes at konseptet funker bra. Spennende både for publikum og oss løpere når det er kvinne-mot-kvinne dueller!
Vis kommentarer (0)
 
Blodslitet D17-18 Runde 3 (19.10.2013) Blodslitet D17-18 Runde 3 (19.10.2013)