Frostsprinten D17-20 (03.11.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Brenninga
Arrangør: Røyken OL
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 5.91 km
Tid: 52:28
Veit ikke hvor lurt det var med et løp dagen etter Kneskjælven, men hadde så lyst til å løpe likevel. Dessuten var det jo NM-relevant, terrenget grenser jo til sperret terreng!

Syns jeg løp ganske bra til 1. post. Endte litt for langt til venstre rett før 2. post og tapte omtrent ett minutt. Dårlig gjennomføring av 3. strekket gjorde at jeg kunne se hun som startet to minutter bak meg. På det neste strekket nærmet hun seg stadig, uten at jeg gjorde noen feil. Hun passerte meg midtveis til 5. post, men hun dro ut i feil retning nedover. Dette gjorde at jeg var litt foran henne inn i posten.

Midtveis på 6. strekket trodde jeg at jeg var kommet for langt til venstre, så jeg vinkla til høyre. Jeg fikk skrenter og grøntfelt til å stemme, men da jeg kom opp på kollen skjønte jeg at jeg var på feil sted. Så koden på 7. post på lang avstand, og fortsatte videre til 6. post. Tilbaketuren til 7. post gikk bra, men på posten tok jeg igjen en tidligere startende og ble også tatt igjen av en som startet et godt stykke bak meg.

Tempoet ble ganske bra på stien til 8. post, og jeg kjente gårsdagen godt i beina. Nydelig parti nærmest posten. Mot 9. post tror jeg at det ville vært bedre å unngått ekstrarunden på sti rundt myra, men jeg fikk beste strekktid likevel. Midtveis på strekket dukket plutselig hun som tok meg igjen til 5. post opp, så vi var fire stykker i klynge på dette tidspunktet. 11. posten gikk bra, her lå jeg så tredjemann i klynga. De to før meg løp rett på, men jeg rundet rundt på stien, og det lønte seg. Slapp alle bremser på de siste strekkene og fikk beste strekktid til 11. post, 12. post og mål.

Burde kanskje være misfornøyd med løpet, med en del småsurr i tillegg til en stor bom og lav fart, men har vanskeligheter med å være skuffet. Morsomt var det at det ble feltløping på slutten, slik at det ble litt mer action.
Vis kommentarer (0)
 
Frostsprinten D17-20 (03.11.2013) Frostsprinten D17-20 (03.11.2013)