Olsrud (18.11.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Olsrud
Arrangør: Konnerud v/Kristian Kullerud
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 8.03 km
Tid: 85:33
Konnerud v/Kristian Kullerud inviterte til nattrening fra Stegla. Rundt 10 stykker møtte opp, bra med tanke på det (svært) våte været. Det var lagt opp til en slags lange o-intervaller, med fellesstarter. Det var gaflingsposter på hvert drag, uten stempling, med små reflekser som postmarkering.

Gutta løp fort i starten, og jeg kom litt på etterskudd. Hang bra med fyren på min førstepostgafling, og jeg følte at det gikk bra mot 2. post også. Fulgte planen mot 3. post, men i myra var det en del tette kratt som begrenset løpshastigheten. Jeg burde nok ha løpt på kanten i stedet. Midtveis mot 4. post så jeg en del lykter som virret rundt. Jeg ble usikker selv, men bestemte meg for å fortsette. Fant posten uten store problemer. Liten bom på 6. post, men rakk akkurat å komme i mål som fjerdemann, før vi begynte å gå til neste startpunkt.
Vi fanget opp et par andre på veien, men vi var litt færre som sto på start på det andre draget, enn på det første...

Åpnet bra til 7. posten, men hadde en dårlig retning, og ble dratt sammen med noen andre for langt til høyre. Bra til 9. post, og nå var vi blitt en liten klynge. Stempla først i klynga på 9. post. Ble kanskje litt stressa, og mista retningen totalt etter at jeg krabbet ut av et kratt. Sjekket ikke kompasset før noen titalls sekunder seinere, og det viste jo 180 grader feil! Kom meg til slutt på rett vei, og kom i mål et stykke bak førstemann på draget.

Det siste draget var også det lengste. Bra åpning, og hang godt med til de to første postene. Valgte et annet veivalg enn de andre til 13. post, og det gjorde nok at de kom før meg til posten. Løp alene videre, og bommet litt på 14. post, dro inn for tidlig fra myra. Litt slurv midtveis, mot 15. post, men fikk orden på retningen. Rett etter posten traff jeg to stykker. Jeg trodde jeg visste hvor jeg tok av fra stien, men tydeligvis stemte det ikke likevel. Det ble en lang runde nordøstover før jeg fikk lest meg inn. Tok feil sti oppover mot mål, men ved hjelp av et siste krafttak holdt jeg unna for lyktene bak meg.
Vis kommentarer (0)
 
Olsrud (18.11.2013) Olsrud (18.11.2013)