NM langdistanse D19-20 (08.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Klungsetmarka
Arrangør: Bodø
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 7.92 km
Tid: 64:35
Gj.sn. HR: 164
Maksimum HR: 186
Jeg åpnet kontrollert, og hadde god kartkontakt og koste meg skikkelig oppå fjellet. Jeg synes også at jeg fant hode traseer og veivalg til de to første postene.
Til 3. post var jeg usikker på veivalg, men endte opp med å løpe rett på. ble kanskje noen ekstra høydemetre, men ifølge strekktidene tapte jeg nok ikke noe på veivalget.

Veivalgsstrekket til 4. post var vanskelig, for det var veldig mange alternativer å vurdere. Jeg valgte en variant rett på, hvor jeg prøvde å finne gode traseer gjennom det grønne. Da jeg kom ned i stisystemet løp jeg rundt, for jeg synes at rett på mot posten så både grønt og vanskelig ut.

5. post var vanskelig, men jeg tok det forsiktig og hadde full kontroll. Mot 6. og 7. post hadde jeg overraskende gode strekktider (henholdsvis 7. og 6. beste tid), her var det absolutt krevende, men jeg hadde heldigvis god kontroll.

8.-strekket ble gjennomført akkurat som planlagt, men jeg hadde forventet litt bedre løpbarhet i det hvite, og jeg nølte også litt inn mot posten.

Sisterunden gikk uten større problemer, selv om terrengovergangen krevde litt tilpasning.

Totalt sett er jeg fornøyd. Jeg kunne ikke håpet på en bedre gjennomføring. Muligens har jeg kanskje tapt litt på noen veivalg (f eks langstrekket), men når jeg går gjennom bomfritt kan jeg ikke klage! Løpet var totalt sett en veldig fin opplevelse, terrenget var veldig flott, spesielt oppå fjellet, og det var stilig med de store terrengvariasjonene underveis.
Vis kommentarer (0)
 
NM langdistanse D19-20 (08.09.2016) NM langdistanse D19-20 (08.09.2016)