NM mellomdistanse D19-20 (10.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Straum
Arrangør: Bodø
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 3.76 km
Tid: 35:58
Gj.sn. HR: 173
Maksimum HR: 186
Langdistansen hadde jo gått veldig bra teknisk, så jeg håpet jeg kunne gjenta det på mellomdistansen.

Allerede mot 1. post ble jeg usikker, og tapte halvminuttet på nøling og en liten bom.

Burde kanskje tatt hintet og valgt rundtveivalg, eventuelt vært ekstra nøye. Men jeg løp rett på og mista kontrollen i det grønne området som var skikkelig uoversiktlig. Jeg tok meg inn uten å begynne å surre for mye, og på gps-sporet ser det ikke ut som en stor bom, men det gikk i hvertfall ett minutt her med bomming.

Noe av det samme gjentok seg til 3. post, klarte heldigvis også her å begrense skaden, men tapte ca 40 sekunder.

Jeg løp inn i området med postene fra 4. til 9. post med ganske lav selvtillit, kanskje det gjorde at jeg tok meg tid til å orientere ordentlig. Disse postene gikk egentlig ganske bra, og jeg hadde greie strekktider her.

Overgangen i skogen til 10. post taklet jeg ganske dårlig, og her gikk det mye tid på dårlige traseer, nøling og bomming. Her ble jeg tatt igjen av en klynge på ca fem juniorjenter. Tapte 1.10 her.

På langstrekket hang jeg på etter beste evne, men vi valgte forskjellige traseer og veivalg inn mot posten. Det gjorde at jeg løp alene på de siste postene. O-teknisk gikk det greit, men farten kunne nok vært bedre.

Totalinntrykket var rotete, jeg er skuffet over at jeg ikke klarer bedre, i en løype som egentlig burde passe meg. Men jeg har muligens trent litt for lite av denne type o-teknikk, og mangler dermed rutine.
Vis kommentarer (0)
 
NM mellomdistanse D19-20 (10.09.2016) NM mellomdistanse D19-20 (10.09.2016)