Tour de Trondheim mellomdistanse (17.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gråkallen
Arrangør: NTNUI
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 3.97 km
Tid: 42:29
Gj.sn. HR: 170
Maksimum HR: 196
Sprinten dagen før gikk fint, men jeg lå litt bak i sammendraget. Var defro giret på å gjøre noe med det på mellomdistansen.

1. post gikk fint, jeg nølte litt, men gikk ganske rett i. Veivalget til andre post var ganske opplagt følte jeg, men myra var våtere enn forventet, så det gikk ikke så fort. Posten var litt gjemt, men fant den uten store problemer.

Kortstrekket til 3. post undervurderte jeg. Planen var bare å løpe på kurs og passere et par myrer. Men kursen var feil, og jeg hadde egentlig ikke lest kartet. Fant en post som ikke var min, og skjønte etterhvert at jeg var kommet for lavt. Bommet 2 minutter her.

Både 4. og 5. post gikk uten større problemer, selv om det ikke gikk veldig fort ned lia. Jeg burde kanskje løpt til venstre i stedet for rett ned.

Mot 6. post var planen å holde høyden. Men skråningen var ikke veldig løpbar, så det gikk ikke så fort. Kom også litt for lavt, og tapte nok en del på å måtte klatre opp skråningen. Jeg vurderte aldri veivalget opp til myra og ned via stien, men det kan kanskje ha vært raskere.

Strekkene 7-11 gikk uten feil, men det var tungt. Men likevel fint å kunne løpe i myr i stedet for å klatre i skråninger.

Klatrestrekket til 12 post var nok ok gjennomført med tanke på trasee, men det gikk ekstremt tungt oppover. Og deretter fulgte et like brutalt innløp, men med motsatt helning.

Hvis man ser vekk ifra bommen på 3. post var det egentlig et greit løp. Men en del ruskete gjennomføring, spesielt i skrålia. Og veldig tungt fysisk.
Vis kommentarer (0)
 
Tour de Trondheim mellomdistanse (17.09.2016) Tour de Trondheim mellomdistanse (17.09.2016)