KKC 2 Gimse by night (28.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gimse
Arrangør: Melhus
Land: Norge
Disiplin: Natt, Fellesstart
(Ikke min strekktid på kartet, så rask er jeg ikke)

Natt, fellesstart, ingen gafling, 1:6000, raviner og masse myr! Kan det bli villere?

Som forventet var det høyt tempo fra start, og det ble raskt spredning i feltet. Jeg orienterte selv og hadde god kontroll underveis. Var tungt fysisk, med mye myrløping på myrer med varierende hardhet.

På strekket til 11. post burde jeg definitivt løpt rundt på jordet, og jeg tapte nok en del på å gå rett på. Synes at rett på så greit ut på, av og til er jo lysegrønt kremterreng, men det var det definitivt ikke her. Var masse kratt og klissvåte myrer jeg satt fast i. Tapte nok rundt 1:30 på dette.

Til 15. post var nok rett på litt raskere, men jeg var litt lei av myr, og jeg hadde troa på stiveivalget. Tapte kanskje 20 sekunder på det.

Løp dårlig ut av 16. post. Jeg ville egentlig løpe der vi løp til 1. post, for der gikk jeg ut fra at det var tråkk, men kom for langt til høyre, og måtte grapse meg igjennom masse undervegetasjon før jeg kom opp til veien. Tapte sikkert minst 30 sekunder her.

Resten av løpet gikk greit, men totalt sett ble det nok litt for mye tidstap til at jeg kan være helt fornøyd. Men det var skikkelig gøy å løpe, kult terreng og kult med fellesstart.
Vis kommentarer (0)
 
KKC 2 Gimse by night (28.09.2016) KKC 2 Gimse by night (28.09.2016)