KKC 3 Nattergalen (05.10.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gråkallen
Arrangør: NTNUI
Land: Norge
Disiplin: Fellesstart, natt
Perfekt løpsvær! Klarvær, såvidt frosne myrer og tørt i skogen. Og en vill solnedgang rett før avløpning til start.

Skikkelig kult gafling, har aldri prøvd pentagramgafling før. Men det funka veldig bra, og jeg følte det ble veldig mye spredning. Jeg så folk ofte, men det var sjeldent de skulle til samme post som meg.

Jeg fikk to ganske store bom, først da jeg skulle til 3. post, og så deretter på 9. post. Etterhvert føltes det som om gaflingen aldri tok slutt. Følte jeg hadde vært ute så lenge at da jeg var på vei til siste post i gaflingen og kom over noen kantareller, tok jeg de like godt med meg i kartplasten. Nam!

Tok også en evighet til jeg kom til 12. posten, spesielt klatringa oppover fra stien tok aldri slutt. Og myrløping om natta er overraskende vanskelig fant jeg ut. Ja, sikten er jo teknisk sett god, men det hjelper ingenting når lykta ikke rekker frem til noe å lyse på. Bra retningstrening da.

Og oppvarming til siste post med først klatrestrekket på Tour de Trondheim, etterfulgt av spurten også fra TdT. Som om ikke løypa var brutal nok fra før av. Skjønner ikke hvordan de kunne stipulere 50 min på denne løypa. Men var absolutt en veldig fin løpsopplevelse!
Vis kommentarer (0)
 
KKC 3 Nattergalen (05.10.2016) KKC 3 Nattergalen (05.10.2016)