KKC 4 prolog De dunkle myrers hemmelighet (10.10.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Estenstadmarka
Arrangør: NTNUI
Land: Norge
Disiplin: Prolog, natt
Fremdeles sliten etter Hu og hei, men tenkte at en liten prolog ikke kunne skade. Distansen så i hvert fall behagelig ut. Pga sen start var jeg ikke med på fellesjogg til start, så jeg fikk ikke med meg muntlig PM som fortalte at det var grønt, manglende hogstfelt på kartet, og at det kom til å bli mye bomming. Kanskje like greit?

Løpet startet litt halvveis, for i stisystemet før 1. post ble jeg litt usikker på hvilken sti jeg var på. Allerede her så jeg flere løpere jeg visste hadde startet lenge før meg. Jeg skjønte heldigvis hvor jeg var, og fant posten.

2. post så vanskelig ut, så jeg bestemte meg for å være veldig nøye. Planen funket bra, helt til jeg sto ved et hus inni skogen... Var flere hus på kartet, men de burde jo vært langt unna. Var også mye folk i området som så ut som de var ute og bommet. Bestemte meg for å løpe litt sørover, for å se om jeg kom til stien ved det åpne gule området. Plutselig kom jeg ut på et megahogstfelt, og da skjønte jeg at kartet måtte være feil. Jeg husket at kursen hadde vært bra helt til jeg kom til huset, så jeg prøvde å korrigere meg inn igjen, og plutselig fant jeg posten.

Heldigvis stemte kartet både mot 3., 4. og 5. post, så jeg fant de uten store problemer. Det eneste var at jeg ikke så refleksen med en gang jeg hoppet ned skrenten ved 4. post.

Ved 6. post var jeg ikke god nok til å lese kartet, så jeg kom for langt ned. Prøvde å kompensere med høy fart ned mot mål, og ble belønnet med beste spurttid. Det tror jeg aldri har skjedd før. Totalt sett er jeg fornøyd, med tanke på at de fleste bommet mye mer enn meg. Og gøy med seier, lenge siden forrige gang!
Vis kommentarer (0)
 
KKC 4 prolog De dunkle myrers hemmelighet (10.10.2016) KKC 4 prolog De dunkle myrers hemmelighet (10.10.2016)