Nattrenn #1 (02.11.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Geitfjellet
Land: Norge
Disiplin: Nattrenn
Sesongens første nattrenn. Jeg løp ett nattrenn i fjor, et retrorenn. Kombinasjonen dårlig lykt og ingen postamrkering var vanskelig. Satset på en bedre opplevelse nå.

Det var mye gafling underveis, men jeg hadde stort sett god kontroll på hvor jeg skulle. På vei til 9. post mista jeg kontrollen, og valgte å gå rett til 10. post i stedet, jeg ville nemlig ikke bruke verdifull tid på å rote rundt i det grønne, jeg ville jo komme meg opp til de fine myrene på sisterunden. På vei opp mot 12. post så jeg plutselig ingen, og jeg ble litt engstelig for at jeg kanskje var sistemann ute i skogen. Jeg valgte derfor å droppe 12. post.

Da jeg kom opp til myra så jeg plutselig et annet lys! Jeg ble skikkelig glad, og prøvde å henge på ned mot 14. post, men han løp litt fortere enn meg. På 14. post hadde jeg gaflingen i midten, men jeg droppet å klatre de siste høydemetrene mot posten.

Mot 15. post kom strekket jeg hadde håpet på. Den første myra var skikkelig hard og god å løpe på, og innbød til god fart selv om det var litt stigning. Myra rett før posten var ganske myk, og det passet bra, for da var det veldig behagelig å løpe fort nedover. Perfekt!
De siste postene gikk også fint.
Jeg kan nok ikke være helt fornøyd, siden det ble et par MP'er, men jeg hadde en god opplevelse totalt sett.
Vis kommentarer (0)
 
Nattrenn #1 (02.11.2016) Nattrenn #1 (02.11.2016)