Aguiar da Beira #3: Langdistanse (05.03.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Aguiar da Beira
Arrangør: O-Portugal
Land: Portugal
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 12.57 km
Tid: 123:25
Gj.sn. HR: 153
Maksimum HR: 182
Min første langdistanse som senior! Etter en uke på samling var det duket for samlingsmesterskap på langdistanse. Jeg hadde begynt å bli sliten i kroppen, men hadde planer om å fullføre langdistansen likevel. Ut i fra det jeg hadde sett av kartet på forhånd regnet jeg med at det kom til å bli hardt nok, så planen var å gå rolig ut. Det var nok fornuftig.

Åpnet med en liten bom på 1. post. Jeg så en stein som ikke sto på kartet, og havnet for langt nede. Tapte nok litt tid på det, men ikke veldig mye.
Mot 2. post var jeg ikke i tvil om at jeg skulle ta stien. Noe annet virket veldig ubehagelig.
Det første langstrekket til 3. post var ikke veldig vanskelig. Det gjaldt bare å komme seg ut på stiene så fort som mulig, og følge de så lenge som mulig. Fornøyd med gjennomføringa.

På langstrekket til 5. post var det dessverre ingen stier i fartsretningen, så det gjaldt å finne løpbare traseer rett på. Jeg synes jeg traff bra, med unntak av at jeg klønte litt i kryssingen av det grønne 1/3 ut i strekket. Overalt der det var mørkegrønt var det nemlig hav av torner, og det var et stort prosjekt å krysse.

Strekket som var dårligst gjennomført i dag var nok strekket til 7. post. Retningen underveis var litt for dårlig, men jeg traff heldigvis løpbart terreng, så jeg tapte nok ikke altfor mye tid på det.

På begge langstrekkene til 8. og 9. post valgte jeg stiveivalget rundt til høyre. Det var nok lurt. Var ganske sliten her, så gikk ikke så fort selv på sti. Men det hadde nok vært helt forferdelig å krabbe og klatre rundt i tornekratt og skrenter og steiner rett på.

Deretter var det bare å karre seg opp til passeringen, og heldigvis var ikke sisterunden så hard som jeg hadde fryktet, så jeg klarte å holde maskineriet i gang, og kom i mål på rett over to timer.

Totalt sett er jeg veldig fornøyd. Løpet var absolutt ikke perfekt, men jeg unngikk de store brølerne, og jeg fullførte min første seniorlangdistanse i fin stil. Og det var overraskende nok gøy hele veien. Dette må prøves igjen!
Vis kommentarer (0)
 
Aguiar da Beira #3: Langdistanse (05.03.2017) Aguiar da Beira #3: Langdistanse (05.03.2017)