Öjetrampen D21E (15.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Öjemossen
Arrangør: Främmestads IK, OK Kullingshof
Land: Sverige
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 12.27 km
Tid: 91:36
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 187
Åpnet bra teknisk til de to første postene. Dårlig veivalg til 3. post, burde løpt rundt venstre. Myra ut til 4. post var veldig dårlig, så her bestemte jeg meg for å løpe rundt til 6. post. Var kanskje litt ufokusert, så det ble en 40 sekunders bom inn i ringen. Var litt knotete kart, men kan ikke skylde på det.

Veivalget rundt til 6. post var nok greit, men jeg kunne nok gjort det ok rett på også. Jeg hadde nok tapt 5 min til Tove uansett hva jeg hadde valgt. Gjennomfører helt ok, med unntak av at jeg kløner når jeg skal ut til stien i begynnelsen av strekket.

De neste strekkene går litt over stokk og stein, jeg finner aldri flyten, og det blir en del dårlige retninger og en del halvveis postarbeid. Får i tillegg en bom på ca 1 min inn i 10 post.

Derifra og inn klarer jeg å ta meg sammen, og jeg skrur også opp farten en del uten at det går utover teknikken. Jeg hadde nok litt for stor respekt for distansen før start, men i så raskt terreng er ikke det et problem. Jeg er nok heller ikke helt skjerpet/gira, for det ble litt for mye feil av den typen jeg gjør når jeg ikke har helt rett fokus. 20 minutter bak Tove er ganske mye, på en topp dag hadde jeg nok vært noen minutter nærmere.
Vis kommentarer (0)
 
Öjetrampen D21E (15.04.2017) Öjetrampen D21E (15.04.2017)