Trondheim Open Lang (27.05.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Estenstad
Arrangør: Wing OK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 8.29 km
Tid: 64:03
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 179
Jeg hadde gledet meg til en lang mellomdistanse, men jeg så med en gang jeg fikk kartet at løypa ikke hadde noe mellomdistansepreg. Jaja!

Til de første postene følte jeg ikke at jeg fant flyten, og Sigrid tok meg igjen med to (!) minutter allerede på 1. post. Hun forsvant på vei til 3. post. Jeg brukte litt tid på å dobbeltsjekke veivalget, men kunne ikke se noe bedre. Kjedelig med så mye stigamp, men det er vel bare sånn terrenget her er. Gjennomførte bra.

Til 5. post synes jeg det så ut til å være for langt rundt, så jeg løp rett på. Jeg var ikke trygg på retninga, og havnet for lavt. Tapte 1 minutt på dårlig retning og mye nøling inn i posten.

Nytt veivalg til 6. post. Vurderte ned høyre, men det så litt kronglete ut. Sti venstre over Nymånen så litt for langt ut, med litt for mye stigning, så jeg prøvde meg slakt venstre. Løpbarheten var litt dårligere enn jeg hadde håpet, og jeg ble veldig usikker inn i posten, og tapte nok 50 sekunder.

På vei ut av posten så jeg Karen, som startet 1 minutt bak meg, og jeg var usikker på hvor stor avstanden mellom oss var. Jeg prøvde å løpe på ned mot 7. post, men gikk nok ikke veldig fort. Jeg så Karen også ut av 7. post. Jeg ble kanskje litt stressa, 8. post var ganske vanskelig, og jeg tapte nok litt på usikkerhet og ekstra kartstopp.
Deretter begynte et 1.5 km langt terrengløp...

Ikke veldig fornøyd med løpet, selv om det absolutt ikke var noen katastrofe. Men jeg burde kunne løpt rundt 2-3 min fortere med et rent løp.
Vis kommentarer (0)
 
Trondheim Open Lang (27.05.2017) Trondheim Open Lang (27.05.2017)