Løvspretten/NC mellom D21 (05.06.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Budor
Arrangør: Løten
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 4.87 km
Tid: 40:09
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 180
Litt dårlig flyt fra starten, men jeg klarte å ha fokus nok til å ikke bomme. Til 2. post hadde jeg litt skjev kurs, men korrigerte da jeg kryssa bekken. På strekkene som fulgte kom jeg inn i rytmen og jeg synes jeg løste de fleste strekkene bra, med unntak av at jeg ikke lå helt på forskudd til 6. post.

På vei oppover mot 9. post gikk det fryktelig tungt, men jeg klarte heldigvis å flytte beina selv om de føltes som bly. Tre løp på tre dager er visst litt for mye for meg. Gikk ikke noe særlig bedre fysisk mot 10. post, og jeg tapte nok 10 sekunder inn i posten pga en liten parallellfeil.

På langstrekket var det ikke så mye veivalg, så jeg løp/gikk/subbet over toppen, og fikk til slutt litt fart på beina da jeg fikk litt hjelp av gravitasjonen på den andre sida. Vegetasjonen så ganske diffus ut på kartet, og det var den også i virkeligheten. Jeg krysset bekken/myrsiget i en skiløypetrasé, og da jeg så kollen visste jeg akkurat hvor jeg var.

Postene på slutten gikk bra, og det var gøy å bli nevnt av speakeren da jeg løp ned mot sistepost. Jeg klarte nesten å levere en fantastisk innspurt ved å være en hårsbredd ifra å tryne tidens tryn i løypa foran tilskuerne, men jeg klarte (dessverre) å holde meg på beina.
Med unntak av et par småfeil underveis, på til sammen rundt 1 min, er jeg fornøyd med den o-tekniske gjennomføringa. Det fysiske var derimot bare trist. Jeg har en jobb å gjøre.
Vis kommentarer (0)
 
Løvspretten/NC mellom D21 (05.06.2017) Løvspretten/NC mellom D21 (05.06.2017)