Tid: 75:52
Gj.sn. HR: 164
Maksimum HR: 185
Jeg ble tatt ut til å løpe 4. etappe på 2. laget, noe jeg var godt fornøyd med.
Laget hadde løpt kjempebra før meg, og jeg ble sendt ut på 32. plass, 26 (!) sekunder bak førstelaget.

Løpet starta greit, brukte litt tid på å komme inn på kartet i det detaljerte området ved 1. post, men kom meg helt greit gjennom.
På vei til 6. post ble jeg tatt igjen av Hausken, som løp fort. Jeg hang meg på, men dessverre skulle hun til en kortere gafling enn meg, så hun forsvant.

Gikk greit å løpe alene også, men jeg slet flere ganger på vei inn i postringen med finorienteringa. F eks på 11. post sto jeg 3 meter unna posten uten å se den, det var litt irriterende.

Jeg kom meg altså til mål uten større problemer, men var ikke spesielt fornøyd med løpet. Flyten var dårlig underveis, og det blir man straffet for i dette selskapet. Vinneren på etappen løp 14 minutter raskere enn meg, det synes jeg er i meste laget. Men det var forsåvidt mye positivt i løpet, jeg klarte å løpe sikkert uten store bommer, det er jo det man skal gjøre på stafett!