MNM Stafett (25.08.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Selbuskogen
Arrangør: Stjørdal
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 3
Distanse: 5.3 km
Tid: 42:27
Gj.sn. HR: 173
Maksimum HR: 185
Jeg løp på andrelaget sammen med Hedwig og Vilde. De andre jentene hadde løpt bra, og sendt meg ut som nummer 6, bak NTNUI 1, Byåsen, Frol, Trollelg og NTNUI 6 (mixlag). Jeg hadde ikke helt oversikt på hvor langt opp eller ned det var til ulike lag, men rett etter meg løp også NTNUI 5 ut.

Mot 1. post frista det mest å ta grusveien for å spare krefter, og jeg var usikker på hvordan skiløypene var. I følge Livelox var skiløypa raskest, men forskjellen var ikke så stor. Jeg gjennomførte ikke så bra, for jeg tok av fra grusveien for tidlig. Jeg tror jeg stressa litt, fordi jeg var redd for å bli tatt igjen av Solveig.

Gaflinspostene gikk greit, og jeg ble ikke tatt igjen av noen. (men jeg turde ikke se meg tilbake. Det var nok bra, for Solveig sa hun hadde sett meg foran henne helt frem til gaflingene.) Men på vei ut fra 3. post dukka Trollelg opp! (Og i løpet av gaflingene hadde jeg passert Lene Therese (NTNUI 6), uten å se henne, men hun så visst meg.)

Vi løp litt ulike traseer mot 4. post, og jeg synes kartet var litt rart der. Det føltes som om det var mye mer gult. Men jeg fant posten greit, og det gjorde Trollelg også. Jeg var litt redd for å havne i spurtoppgjør, så jeg følte jeg måtte holde tempoet oppe. Også mot 5. post tok jeg av for tidlig fra grusveien (det må jeg tydeligvis øve mer på), og det gikk fryktelig tungt oppover myrene. Trollelg stempla rett bak meg også her.

Mot 6. post gønna jeg på for å prøve riste henne av meg, men det var mye myrløping og tråkk, så jeg tror hun var rett bak meg der også (jeg så meg ikke tilbake). Var bare å kjøre på videre, så jeg slapp meg ned lia og suste ned til passeringsposten. Der sa speaker at "NTNU 2 ligger an til bronsemedalje", noe jeg stusset litt over, men antok stemte.

Runden etter passering var kort og brutal, men jeg så at jeg hadde fått en god luke til Trollelg, så jeg fokuserte på o-teknikk for å ikke miste forspranget. Det gikk fint, så jeg kunne defilere til mål til en bronsemedalje!

Da jeg var kommet i mål fikk jeg vite at førstelaget hadde blitt diska pga en død brikke, noe som forklarte hvordan jeg kunne løpe ut på 6. plass og løpe inn til bronse. Uansett er jeg fornøyd med gjennomføringa av løpet.
Vis kommentarer (0)
 
MNM Stafett (25.08.2019) MNM Stafett (25.08.2019)