Smaaleneneløpet D 15-16 (29.04.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kvilleråsen
Arrangør: Indre-Østfold OK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Egentlig et godt løp, i et veldig fint terreng.
Første post gikk fint, løp stien opp til høyre og spikra posten.
Andre gikk også bra, men jeg tok nok et litt dumt veivalg. I stedet for å løpe på sti og langs hogstfeltet, løp jeg over kollene og under skrentene. Men posten satt, så dårlig var det ikke.

På strekket til tredje posten løp jeg ut på stien, og fulgte den til svingen, hvor jeg tok av over myra og ned i søkket hvor posten var.

På langstrekket mot femte var jeg litt usikker, men det endte med høyreveivalg og bestetid! Jeg unnslapp det tette området med grønne striper, og løp opp skrentene og inn på stien. Den fulgte jeg omtrent til den grønne myra. En smule usikker inn i ringen, men jeg fant den.
Sjette var grei, opp, og deretter ned i posten.

Langstrekket mot sjuende gikk også fint. Fortest mulig ned på stien, deretter til høyre over bekken på den mindre stien, før jeg tok av opp i åsen. Og for en ås! Stanget i mosen, klatret opp berghyllene og slepte meg til slutt ned i søkket ved posten. Tok først feil arm inn, men jeg skjønte det fort.

Åttende kom jeg litt skjevt inn på, jeg trodde nemlig at posten var inne i det grønne.
Niende gikk derimot bra. jeg bakset meg ned lia og tok inn på stien over småkollene. Mot neste post fulgte jeg bare jordekanten, i mens jeg så på det neste strekket, til ellevte post.

Alarmklokkene burde kanskje begynt å kime, med en post inne i et grønt, diffust område. Da jeg kom opp til stien tenkte jeg ikke så mye på en kurs, posten var jo ikke så langt inne i grønska! Men den gang ei, det tok veldig lang tid før jeg til slutt stempla. Kom først for langt ned, passerte posten (uten at jeg så den), og ut på enda en æresrunde. Synfarte litt i lia, før jeg løp tilbake mot stien. Jeg hang meg på en medløper som så veldig målrettet ut, men til slutt endte vi oppå toppen, på den gule nesa. Og derfra var jo posten enkel!
Forbannet på min udugelighet, braste jeg nedover lia mot tolvte. Fikk faktisk beste strekktid. Noe godt kom det jo ut av elendigheten...
Etter det var det bare å gampe mot mål til en foreløpig tredjeplass, som ble til en femteplass.
Jeg ledet faktisk med halvannet minutt til tiende, men den ledelsen forsvant...
Alt i alt et godkjent løp, veldig bra, utenom ellevte posten...
Vis kommentarer (0)
 
Smaaleneneløpet  D 15-16 (29.04.2012)