Ådal 2-dagers 2 Samsjøen (01.07.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Samsjøen 2012
Arrangør: Viul OK Kartlofferne
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Siden løypene ikke var halsbrekkende lange valgte jeg å stille i D19A (5,4 km), istedet for D15-16 (3,5 km). Noe jeg ikke angret på!

Dessverre fikk jeg en dårligst mulig start. Jeg skjena ut på vei til 1, og kom altfor høy oppe. Jeg kikka litt rundt, før jeg så nedover og så steinen ikke langt unna posten min. Jeg kom samtidig til posten som Ida Marie Borge Hovi (KOK), som starta to minutter bak meg.

På de neste postene løp vi sammen, men mot 4 dro jeg ifra. Jeg valgte med vilje skogsveivalget mot 5, men da tok hun et halvt minutt på meg, og vi stempla omtrent likt. Jeg dro ifra på veien, og var alene på skogfinneplass-sightseeinga på de neste postene.

På langstrekket mot 12 valgte jeg å løpe på veien (kunne jo ikke tape mer tid!), deretter opp i skogen og over ryggen mot posten. Plutselig dukker Ingjerd Myhre opp! Hun starta to minutter før meg, så jeg skjønte at hun hadde bomma. Vi løp sammen på de neste postene, men jeg fikk en liten luke helt på slutten.

Alt i alt var det veldig gøy å løpe, og nesten like morsomt at jeg vant D19A! Takk til Viul OK for flott løp og en flott helg!
Vis kommentarer (0)
 
Ådal 2-dagers 2 Samsjøen  (01.07.2012)