Tyrving: Kompasset er din venn (19.07.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gupu
Arrangør: IL Tyrving
Land: Norge
Disiplin: Trening
Distanse: 7.08 km
Tid: 99:11
Tema: Rett på - kompasset er din venn

Temaet var bra, gjennomføringen var ikke fullt så bra!
Terrenget var passende til kompasstrening: grønt, uoversiktlig og diffust.

Jeg stresset nok litt mye i starten! Jeg skulle liksom løpe superfort til førstepost! Det endte med at jeg løp altfor langt, var skikkelig ukonsentrert og kom til 17. post istedet!
Derifra kunne jeg jo selvsagt løpt enten rett til andre, eller tilbake til første, men jeg valgte å løpe tilbake til start. Derifra GIKK jeg inn i posten, for å få selvtilliten tilbake.

De neste postene gikk bra, men mot femte så jeg en annen løper, som gjorde at jeg ble litt usikker, men jeg leste meg heldigvis fort inn igjen.

Desverre gjorde jeg en stor feil til syvende. Jeg kom skjevt ut av posten og surra lenge oppi lia, før jeg løp tilbake og tok ny kurs.

Tilbake mot 12. (som jeg hadde hatt før), klarte jeg å klusse det til igjen! Bare en smule ukonsentrert inn mot posten, POFF, og jeg var hundre meter forbi posten. Det ble en liten æresrunde før jeg trippet inn i posten fra baksiden...

På 15. posten ser det ut som om jeg løpt over posten flere ganger uten å se steinen den skulle være på. Etter dobbeltsjekking i diverse kratt i myrkanten (der steinen var tegnet) dro jeg opp i lia, og DER var posten med post og allting.

Jeg hadde håpet at nå var jeg vel ferdig med bomminga. Dessverre klarte jeg å "parallellforveksle litt" på 17. post (der jeg allerede hadde vært før). Noe som ble til en ny megabom...

På én måte kan man si at økta gikk rett i vasken, men jeg lærte jo veldig mye om hva som kan gå galt, og hvorfor det går galt. Stikkordet er konsentrasjon!

Samlet tid på 4,4 kilometers løype ble 1t 40min, og selv om jeg egentlig skulle løpt rett på, ble det 7,1 km tilsammen.
Vis kommentarer (0)
 
Tyrving: Kompasset er din venn (19.07.2012) Tyrving: Kompasset er din venn (19.07.2012)