O-ringen 2Days Woman 2 (27.07.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Nyårsåsen
Arrangør: Halland
Land: Sverige
Disiplin: Jaktstart
Distanse: 4.88 km
Tid: 40:37
Jeg startet som nummer 15, med nytt startnummer! Nummer 16 startet ett sekund bak meg, men det var ikke uoverkommelig langt opp til de som startet før meg...

De første strekkene gikk bra. Jeg og nummer 16 holdt sammen. Mot 3 tok vi igjen en fra New Zealand med startnummer 10. Mot 4 tok nummer 16 et annet veivalg, så jeg og nummer 10 løp sammen.

Jeg valgte å løpe til høyre mot 5, mens hun fra NZ løp til venstre. Men jeg skjenet ut rett før posten, og da jeg sto lengst unna og klødde meg i hodet, kom NZ oppover mot neste post. Da skjønte jeg det, og da jeg stempla kom plutselig hun som startet 1 sekund bak meg og stemplet samtidig med meg!

På strekket til 7 løp jeg litt nord for streken for å unngå skrentene, men jeg tror egentlig at det ikke gjorde så stor forskjell.

På langstrekket mot 8 var det mange alternativer. Enten til venstre, på vei og sti inn i posten, eller til høyre med sti og vei og skau inn i posten, eller en mellomting av disse og rett på. Jeg tok en grov kurs på streken, og lot meg fange opp at veien. Jeg vurderte å stoppe på drikkestasjonen, men ombestemte meg. Det er jo jaktstart, kan ikke kaste bort tid på å drikke når man nesten er i mål!
Jeg løp på sti til toppen at den lille kollen, sklei ned gjennom det grønne, og ut i et fantastisk åpent område med gran og mose! Folk løp hit og dit, og post 8 var der den skulle være.

Da jeg stemplet kom hun fra New Zealand plutselig bakfra, så jeg gasset på mot de siste postene, men hun hadde en utrolig spurt, så jeg endte på 13. plass.

Jeg er ganske fornøyd med dette løpet, utenom bommen på 5. Hadde 11. beste etappetid, 7 min bak Isia Basset.
Vis kommentarer (0)
 
O-ringen 2Days Woman 2 (27.07.2012) O-ringen 2Days Woman 2 (27.07.2012)