KM-natt D15-16 (18.09.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stalsbergtjern, Gamlegrendsåsen
Arrangør: Kongsberg OL
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 3.33 km
Tid: 29:39
Nattløp på Gamlegrendsåsen, kan det bli bedre? Gamlegrendsåsen er utrolig fin å løpe nattløp på, lettløpt, god sikt og lite kupering.

Jeg slurvet litt ut fra startposten, og fikk ikke kontroll over det første strekket før jeg var et stykke forbi startposten. Da var det like greit å dra ut i myra. På myra traff jeg en annen løper i klassen min som startet to minutter før meg, og vi løp sammen til posten.

På langstrekket mot nummer 2 skilte vi lag. Jeg løp rett på over de nydelige kollene, og hun løp videre på stien rundt. Strekket gikk veldig bra, og selv om jeg nok kunne ha løpt fortere, var det veldig deilig å ta det litt rolig, og vite nøyaktig hvor jeg var hele tiden!

Til tredje løp jeg bare ut på stien, og løp over kollen inn i posten.

Fjerdeposten gikk også veldig bra. Kartet er veldig bra, så det var bare å følge med på kartet, og cruise over småkollene.

Strekket til 5. var litt kjedelig lagt synes jeg, med sti nesten hele veien... Likefullt gikk det bra, selv om posten ikke var så lett å se.

Til 6. gikk det veldig fint i starten, men på vei inn i posten endte jeg ut på kanten av kollen i stedet for å dra rett ned i søkket.

Alt i alt er jeg veldig godt fornøyd med løpet. Veldig deilig å ha god flyt i mørket! Dessuten er jo nattløp veldig gøy!
Vis kommentarer (1)
 
KM-natt D15-16 (18.09.2012) KM-natt D15-16 (18.09.2012)