Vinter-Jukola (21.11.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Fokserød Vest
Arrangør: Sandefjord OK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 6.04 km
Tid: 58:47
Det er noen uker siden jeg har løpt o-løp, og målet denne gangen var bare å løpe en godkjent nattfellesstart.

Valgte et dårlig veivalg til 1. post, men nesten hele klynga løp der også, så det spilte ingen stor rolle. Klarte også å komme til feil gafling på 2. post, så jeg fikk en litt uelegant start. Men de andre gaflingspostene gikk bra.

På langstrekket var det egentlig ikke veldig mye valg. Jeg løp inn søkket, og fulgte det nordover. Rett før jeg skulle ut på stien havnet jeg inne i et skikkelig kratt, men etter litt baksing kom jeg meg ut. Jeg bestemte meg å løpe opp på småkollene for å få litt mer oversikt inn i posten, og det var veldig flott furuskog på toppen, så posten var lett derifra.

Postene lengst nord gikk greit, utenom litt usikkerhet inn mot 9. Tok inn litt tidlig, men skjønte at jeg måtte lengre.

På vei tilbake igjen løp jeg i en liten klynge på 3-4 stykker. Postene 12 og 13 gikk bra. På vei mot 14. kom jeg litt langt øst i begynnelsen, men korrigerte meg inn i søkket. Da jeg kom ned i myra ble det uoversiktlig. Planen var å følge den østre kanten av myra, men jeg så aldri passasjen mellom kollen og åsen. Det endte med at jeg havnet uti hovedmyra, før jeg innså bommen, løp tilbake og fant posten.

Jeg kom meg ut på stien samtidig med noen andre. Jeg bestemte meg for å ta utgangspunkt fra svingen, og det gikk bra. Resten av postene gikk greit, og da var det bare å satse alt mot mål!

Gøy med nattløp igjen, og bra at det var så mange med. Løpet mitt gikk ikke helt bra, men det betyr ikke så mye. På denne tiden av året bør man ikke ta allting like seriøst!
Vis kommentarer (0)
 
Vinter-Jukola (21.11.2012) Vinter-Jukola (21.11.2012)