Solrenningen D 17-18E (21.04.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Olaåsen
Arrangør: Halden SK, Sarpsborg OL, Varteig OL
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 6.06 km
Tid: 52:31
Tok det rolig i starten, og traff både 1. og 2. post bra. Til 3. post valgte jeg å løpe rett på. Inn i posten kom jeg litt langt til høyre, men rettet opp feilen fort. Mot post 4. var det bare å løpe nedover over hogstfeltet.

På langstrekket til 5. løp jeg rett på. Skogen var fin og lettløpt. Kortstrekket til 6. gikk også bra, selv om det var mange poster i området.

På strekket til 7. løp jeg også rett på, og det gikk bra. Til 8. burde jeg nok ha løpt stien, men jeg hadde mer lyst til å løpe rett på streken. Det var ikke så fint som jeg trodde, det var både grønt og steinete noen steder. Snustrekket lengst nord til 9. gikk også greit.

Til 10. post var det egentlig ikke så mye veivalg. Med så lettløpt skog var det ikke noe stort poeng i å løpe på sti. Men jeg burde kanskje ha løpt langs jordekanten i stedet for å løpe over kollen.

Mot 11. gikk det fint å lese seg frem, selv om posten var inne i et litt diffust område. Post 12. gikk òg bra.

Mot 13. begynte det å bli litt mer folksomt, og mot 14. var jeg med i ei klynge. Klynga dro litt vest for dit jeg mente vi skulle, så jeg brøt ut og løp ned til posten min.

Derifra og til mål var det bare å løpe, men spesielt strekket til siste post var litt tungt.

Jeg synes jeg klarte å gjennomføre på en god måte, og jeg klarte også å holde oppe konsentrasjonen gjennom hele løpet. Et bra løp!
Vis kommentarer (3)
 
Solrenningen D 17-18E (21.04.2013) Solrenningen D 17-18E (21.04.2013)