Smaaleneneløpet D 17-18E (28.04.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Løken-Ørken
Arrangør: Indre Østfold OK
Land: Norge
Disiplin: Lang jaktstart
Distanse: 5.85 km
Tid: 43:16
Var revansjesugen etter gårsdagens løp, og var motivert for å klatre!

Jeg gikk ut med flere jenter i nærheten, og på 1. var vi omtrent likt. Jeg og en annen jente løp videre sammen til 2. post. Det var to veivalg på til 3. post, enten på stien rundt, eller på den gule stripa rett på. Jeg valgte den gule stripa, for å få minst mulig kupering og hogstfelt.
Da vi løp inn i posten så jeg noen jenter som kom ut av posten.

På langstrekket til 4. var det egentlig ingen spesielle alternativer. Vi løp langs myra sammen, men hun løp mer ut i myra, mens jeg løp mer mot veien. Da jeg kom ut på veien så jeg tre konkurrenter foran meg, mens hun jeg løp med istad ble hindret av hogstfeltet under kraftlinja.

Videre inn mot posten ble det litt vanskeligere, og jeg kom litt langt nord inn i posten. Men jeg fant den uten å tape noe særlig. Jeg jaktet videre på de tre jentene foran, og på 5. post var vi samlet.

Jeg så heller ingen veivalg på langstrekket til 6. post. Det gjaldt bare å komme seg opp på stripa mellom hogstfeltene. På stiene på starten av strekket tok jeg igjen enda ei jente, og da klynga nærmet seg posten, tok vi igjen to til.

Nede på passeringsrunden hadde speakeren fokus på oss, og vi fikk vite at vi lå på andreplass!
Etter kartbytte var det en liten runde til , og på dette tidspunktet var jeg med i klynge på 4-5 stykker. Sisterunden var ikke så vanskelig, og vi holdt sammen hele veien.
På vei ned mot sistepost valgte jeg en dårlig trasé, og jeg kom litt på etterskudd i forhold til de andre. Jeg kom i mål til fjerdeplass.

Dette løpet gikk bra, selv om jeg tapte spurten om pallplassene. Jeg er fornøyd med at jeg klarte å løpe meg opp, selv om det selvfølgelig er lettere å komme bakfra. Det burde kanskje ha vært noe gafling i løypa, for det ble en del klyngeløping.
Vis kommentarer (0)
 
Smaaleneneløpet D 17-18E (28.04.2013) Smaaleneneløpet D 17-18E (28.04.2013)