Tiomila damer 1. etappe (04.05.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gällöfsta
Arrangør: Attunda OK
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 1
Distanse: 8.76 km
Tid: 61:00
Startet i helt bakerste rekke, så helt i begynnelsen gjaldt det å vasse forbi mengder av damer. Etterhvert passerte vi startposten, og deretter bar det oppover stien.
Jeg tok av fra stien sammen med en god del andre, og vi løp langs kollen og over på den nye stien. Jeg var litt for ivrig i å ta av fra stien, så jeg endte for høyt oppe. Jeg ble ført videre av strømmen, før jeg skjønte hvor jeg var. Løp motsatt vei av alle andre før jeg fikk stempla.

De to neste postene gikk bra, selv om jeg kanskje tapte littegrann på løpsfarten på veien.

På langstrekket til 4. post hadde jeg ingen plan, jeg la meg bare i feltet og prøvde å løpe forbi folk. Vi kom opp av en myrete dal og ut på et åpent småkupert område med småkoller og steiner. Plutselig så jeg noen som stempla på en post. Jeg stusset litt, men fortsatte. Da kom jeg til et avlangt, åpent område med et tårn på. Da trodde jeg at jeg var i området forbi posten min. Dermed løp jeg tilbake, og begynte å lete i området. Etter flere ganger frem og tilbake fant jeg ut hvor jeg var, og da var det ganske tomt i skogen bak meg.

Postene deretter gikk bra, og det var flott å løpe til post 5, 6, 7 og 8. På langstrekket er det ikke sikkert at jeg fant den optimale traséen, men jeg løp med i klynga. Siden feilen til 4. hadde jeg orientert selv, uten å bare la meg lede med, og jeg hadde god kontroll inn i posten også.

De siste postene på slutten gikk også greit, men jeg klarte ikke å avansere særlig mer på slutten.

Irriterende at jeg mister hodet i så stor grad, og at jeg ikke tør å orientere selv. Jeg skjerpet meg etter feilene, men det er begrenset hvor fort det går når man hele tiden må ut av køen for å komme forbi. Jeg hadde nok heller ikke helt optimale bein, men det var ikke der jeg tapte mest tid!
Samlet bomtid på omtrent 6 minutter.
Vis kommentarer (2)
 
Tiomila damer 1. etappe (04.05.2013) Tiomila damer 1. etappe (04.05.2013)