NM sprint D17-18 (25.05.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skien Sentrum
Arrangør: Skien OK, Porsgrunn OL
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 2.6 km
Tid: 15:56
Ikke spesielt bra GPS-spor, særlig nede i gatene rundt målområdet. Høye hus og en gammel GPS er ikke den beste kombinasjonen!

Enkel start, før vi skulle inn i museumsparken. Jeg tror ikke at jeg gikk i noen av fellene inne i parken, men her var det flere steder vi måtte langt rundt for å komme til postene.

Gjør en tabbe på langstrekket. Jeg så begge alternativene, men av en eller annen grunn fikk jeg det for meg at venstreveivalget var lengre. Dermed løp jeg til høyre. En tur i terrenget i etterkant av løpet, hvor vi så på veivalgsstrekket, var det helt tydelig hvor jeg burde løpt. Det er opplagt at park og bratte trapper går saktere enn ei slak nedoverbakke med asfalt og brostein!

Etter passering av arene skiftet både terreng og løype karakter. Her ble det flere kortere strekk, hvor det gjaldt å finne veivalg der man unngikk gjerder og andre sperringer. Jeg tror jeg traff greit på veivalgene, men i etterkant ser jeg flere steder hvor jeg kunne ha valgt andre traseer. Blant annet burde jeg ha unngått å løpt så mye i trapper!

Sett i forhold til mine tidligere "meritter", er vel ikke en 12. plass på NM-sprint å forakte. Men jeg har tapt mange sekunder underveis, spesielt på veivalgsstrekket, som ikke lar seg forklare av manglende fart.
Vis kommentarer (0)
 
NM sprint D17-18 (25.05.2013) NM sprint D17-18 (25.05.2013)