VM-test lang D17-20 del 2 (02.06.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stokkvann
Arrangør: Lillomarka OL
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 5.61 km
Tid: 40:00
Den første delen av løypa gikk i et åpent og slakt terreng med få stier, men nå skulle vi inn i et mer knotete, steinete, og stirikt område.

Vet ikke om det ville lønt seg å løpt stien rundt til 5. post, for jeg var usikker i det grønne, og lot meg fange opp av stien.
6. post var lettere, jeg så hytta på kollen tydelig.
På grunn av målestokken var det ikke så lett å forstå området rundt 7. post, men jeg fant en fin trasée over myrene, før jeg løp ned til skrenten.
Mot 8. post valgte jeg å løpe til høyre for å unngå dalen, men jeg vet ikke om det var nødvendig. Endte også litt høyt mot slutten av strekket.
9. post kunne være krevende, men jeg fant et sikkert angrepspunkt via stien.
Til 10. post var det viktig å ikke komme for lavt, så jeg løp stien langs demninga før jeg slapp meg ned.

Sliten i både hode og kropp, og merker ikke at jeg kommer for langt til høyre mot 11. post. Heldigvis tar jeg meg inn på et veikryss, men taper litt tid.
Ikke helt god gjennomføring mot 12. post heller. Jeg orienterer for mye på stiene, og bruker lang tid på å få oversikt. Blir også stående rett før posten, og klør meg i huet. Heldigvis lyser postskjermen imot meg!
Velger visst også det dårlige veivalget mot 13. post, men størstedelen av tidstapet kommer av treige steg på asfalten.
Setter kronen på verken ved å tryne ned kollen, før jeg løper i mål.

Jeg er fornøyd med den første delen av løpet, men etter kartbytte, og spesielt etter at vi passerte Breisjøen, gikk det dårligere. Klarer ikke å holde fokuset helt oppe, og taper 3 minutter fra 10. post og til mål. Jeg unngår de største tidstapene, men taper jevnt og trutt fra starten, og med en dårlig avslutning blir det en 11. plass.
Vis kommentarer (0)
 
VM-test lang D17-20 del 2 (02.06.2013) VM-test lang D17-20 del 2 (02.06.2013)