O-festivalen mellom D17-18E (22.06.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kvåse
Arrangør: Kristiansand OK, Høvdingen
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 3.15 km
Tid: 35:39
Etter et dårlig løp dagen før, skulle jeg prøve å skaffe meg et litt bedre utgangspunkt foran morgendagens jaktstart. Kanskje en litt dårlig innstilling foran et løp? Jeg burde nok heller fokusert på å løpe et sikkert og feilfritt løp.
Terrenget kunne passe meg, her hjalp det ikke med altfor høy fart. Mye stein, småkoller, og grønt gjorde det vanskelig.

Jeg er veldig forsiktig mot 1. post, og taper litt tid på det. Litt vanskelig å komme inn i terrenget.
Til 2. post bestemmer jeg meg bare for å løpe rett på, og utnytte stiene underveis. Ganske vanskelig å få taket på stiene, da det var tråkk overalt på størrelse med stier. Men jeg holder retningen, og velger bare stier som går rett vei. På vei inn i posten kommer jeg ned i myra, før jeg skjønner at jeg må opp på kollen. Her taper jeg nok over halvminuttet.
Blir også nesten tatt igjen av hun som startet bak meg.

Jeg klarer å ligge foran henne mot de neste postene, og jeg er spesielt fornøyd med traséen min til 4. post. jeg unngår for mye stein og grønt, og bruker myra som angrepspunkt inn i posten.

Er usikker på hva som lønner seg til 6. post, men til slutt velger jeg stien. Både myra og stien var oversvømte og nedtråkket, så farten ble ganske lav underveis.
På TV-posten på parkeringsplassen lå jeg på en tiendeplass, selv med en del tull underveis.

Blir litt ivrig nedover lia mot 9. post, og når jeg ser en myr til venstre etter at jeg har klatret ned stupene, tror jeg at jeg har kommet lengre enn det jeg har. Jeg begynner å lete etter posten alt for tidlig, og det tar tid før jeg skjønner det. Til slutt innser jeg tabben, klatrer ned skrentene og vasser over myra til posten.

Jeg var ufokusert mot de neste postene, og gjør nye småfeil. Skjerper meg på de siste postene før mål, men det hjelper ikke så mye.
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen mellom D17-18E (22.06.2013) O-festivalen mellom D17-18E (22.06.2013)