KM-lang H50 (03.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lille Lauervann, Skrim
Arrangør: KOL
Land: Norge
Distanse: 6.17 km
Tid: 49:07
Hadde respekt for terrenget siden vi trente her for fire år siden

1) På vei opp til startpost bestemmer meg for veivalget til 2. post. Siste sikre til første skulle være øyekontakt med hytta. En yngre kar smetter foran meg og drar inn på en liten tråkk. Jeg følger etter og tar posten fra sør. Han hadde ikke denne posten.
2) Gæmpestrek. Tar av etter veikryss, krysser bekken og drar opp på platået for sikkerhets skyld. Treffer bra.
3) Følger planen til punkt og prikke: utydelig sti, siste sikre et en liten kolle rett vest og nedenfor posten. Belønnes med beste strekktid.
4) Treffer den lille sadelen bra, følger slepet et stykke og fortsetter på kompasskurs.
5) Står stille i 20 sekunder før jeg bestemmer meg. Forkaster høyrevarianten siden den ser ut til å bety mer stigning og har vanskelig inngang. Etter stiløpingen bruker jeg ryggen som ledelinje. Den blir mer og mer tydelig jo lengre jeg kommer. Passerer den store steinen og sikter meg inn på myrdraget. Krysser den uten å ta meg tid til å lese kart. Det er folk rundt meg og jeg satser på at noen av dem finner posten for meg. I mellomtiden løper jeg litt opp og litt ned og speider etter skjermen selv. Til slutt kommer jeg fram men taper på dette foretaket bortimot 2 minutter.
6) Følger planen og angriper fra svingen. Siste sikre er høydepunkt ovenfor. Yess !
7) Burde løpe samme veien tilbake til svingen men det er bratt opp og jeg følger tråkk og holder høyden til jeg er framme ved veien. Kurs fra der den lille stein starter.
8) Rett ned, løper forbi steinen og dunker posten. Her taper andre minutter i den litt tettere skogen.
9-mål) Graps og gæmp.

Morro med 3. plass !
Vis kommentarer (0)
 
KM-lang H50 (03.09.2016) KM-lang H50 (03.09.2016)