Kjempesprekken 6km (08.10.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Heikampen, Nordmarka
Arrangør: OSI
Land: Norge
Distanse: 8.26 km
Tid: 63:55
Ønsket meg et nytt kart i arkivet og trengte en fysisk gjennomkjøring/tilstandsrapport før veteranmesterskapet i Ungarn neste helg.
Siden jeg er ikke helt trygg på venstre kneet ble dagens løypelengde den korteste: 6km

1) Fellestart etter altfor kort oppvarming og jeg bare dilter etter de andre. Har ikke ordentlig kartkontakt før vi klatrer opp åsen før posten. Jeg leser meg inn på egenhånd mens andre virrer rundt.
2) Veivalget tar jeg ut etter 2 sekunders betenkning med "rett på kan ikke være galt" i bakhodet og sikter mot stien nedenfor. Sliter med å følge med på framdriften og dette varer til jeg krysser den lille kratflinja. Uansett, det er bare å skynde seg fremover. En ung gutt fra Heming ligger 30m foran meg.
Tenker på å runde myra etter veien fra nord og må kjempe meg gjennom et parti tynningshogst. Vurderer å løpe over åsen ved And-tjern og når jeg ser hvor fint det er i hogstlinja tar jeg den istedenfor å runde fra vest. Nydelig skog nedenfor Kopperhaugtjernet. Posten tar jeg ved å følge den bratte lia, passerer steinen og ser skjermen fra lang avstand. De siste metrene før posten tar jeg ut veivalget til neste post.
3) Foretrekker mot venstre og durer nedover mot vannet med Heminggutten i hælene. På vei mot Kobberhaughytta tar jeg et kikk på 4. strekket. Gutten drar fra meg etter hytta og jeg møter ham rett utenfor ringen til 3. post, han er på vei ut. Ja-ja vi får se hvem som ler sist...
4) Veivalget er greit, inneholder lite stigning og lett å gjennomføre. Halvveis i strekket oppdager jeg at posten er den siste i løypa.
Tar posten fra myra, bratt klatring og er enkel.
5) Hverken ser eller hører andre løpere og tar det pent og rolig mot mål, spesielt fordi jeg kjenner kneet littigranne.

Kommer først i mål blant alle på denne enkle løypa og er fornøyd.

#Selvvalgt_vei_i_ukjent_terreng
Vis kommentarer (0)
 
Kjempesprekken 6km (08.10.2016) Kjempesprekken 6km (08.10.2016)