Kneskjælven-del2 (04.11.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Svelvik
Arrangør: BOS
Land: Norge
Disiplin: ultralang
Distanse: 9.63 km
Tid: 101:08
Gj.sn. HR: 150
Maksimum HR: 164
Strekkene 8-11 bød på litt kartlesning.

8) Prøver å henge med de fire andre foran meg og holde kartkontakt samtidig. Det lykkes jeg godt med og takket være meg løper vi ikke forbi posten.
9-10) Uforklarligvis blir jeg plutselig fraløpt og må finne de neste postene på egenhånd. Det er med lettelse jeg konstaterer at på post 10 er vi samlet igen.
11) Veivalget har jeg bestemt meg for på fredag og velger ikke å følge etter de andre som drar mer vestover enn jeg. De holder bra fart sammen mens jeg taper 1-2 minutter ved å løpe alene.
12) Har ikke ork og krefter til å runde litt mot sør ut fra posten og støter på både steinblokker, vindafall og ikke minst en hel flokk med deltagere som startet kl.8. Det er mye utforbakke igjen og det går litt trått. Tar en halv Gullbrød.
13 Etter en kopp vann tar jeg fatt i det siste kart. Vårt lille femspann er samlet men det er tydelig at gutta har mer fart i beina enn jeg. Jeg må virkelig jobbe med å ikke bli fraløpt etter myra. Kjenner krapetendenser i venstre leggen. Rett før posten dykker Ingunn opp bakfre med 4-5 stykker på slep.
14) Hver klynga velger sin trasé og på posten stempler jeg sist.
15) Leser kart og holder høyden i lia. Etter det andre søkket dukker hele bunchen opp fra venstre og jeg kan ta plass nr.2 i toget med 10-12 løpere. Blir litt ivrig og tar en byks fram men snubler og tryner i mosen. Krampen hogger til i begge leggene og jeg blir liggende i 20-30 sekunder før jeg kan reise meg.
Det blir en del gåing og halting og jeg mister kontakt med de andre. På posten er jeg 1,5 minutt bak.
16) Det blir rolig jogg og klarer å holde smertene på avstand. Taper enda 2 minutter.
17-mål) Futten og gutsen er borte og det blir en selsom slit å gjennomføre resten av løypa i lett (?) jogg. Taper enda 5 minutter.

I garderoben klarer ikke å kle av meg stående og må sitte mens jeg skreller av meg løpstøyet.
Vis kommentarer (0)
 
Kneskjælven-del2 (04.11.2017) Kneskjælven-del2 (04.11.2017)