Skumringskampen #4 (14.10.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vardåsen, Asker
Arrangør: Asker o-lag
Land: Norge
Disiplin: natt
Distanse: 7.22 km
Tid: 75:46
1) Veivalget er opplagt og gjennomfører bra.
2) Veivalget er ikke opplagt og har ikke helt kontroll med hvor høyt jeg er idet jeg begynner å lete etter posten. Antar etterhvert at jeg burde søke oppover. 2 min. Burde heller løpt høyre på sti og langs myrdraget.
3) Etter den andre stien mister jeg kartkontakten. Det er stier overalt med diffus kurvebilde. Lyset går opp når jeg finner kloppen på kartet rett nord for posten. Taper godt over 3 minutter.
4) C-post.
5) Jeg synes jeg løser bra bortsett fra en bit etter det runde tjernet hvor jeg glemmer(?) å kutte over på den lille stien.
6) Unødvendig stor bue (gal utgangsretning ?).
7) Nesten godkjent.
8) Jeg vet at jeg kommer på vestsiden av den avlange kollen men ute på lysløypa(?) får meg til å tro at jeg er på østsiden. Får ikke kartkontakt før jeg er ved den store steinen under stupet. 2 min.
9) Ok.
10) Planen var å løpe på stien på østsiden av streken men går meg surr i stiene og er helt lost. før jeg kommer til stikrysset øst for K8. Jeg har dårlig minner fra området sør for posten (ledning over grøfter) fra to år tilbake og tar en passe omvei. Minst 4 min.
11) Greit nok.
12) Prøver å ta på direkten samtidig med å holde avstand til hagegrønt mot venstre. Styrer etter løpbarhet uten å følge med på retningen og som så ofte før i høst skjener ut veldig. 2 min.
Vis kommentarer (0)
 
Skumringskampen #4 (14.10.2019) Skumringskampen #4 (14.10.2019)