KM-stafett H150 (30.08.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Strømsåsen
Arrangør: KIL
Land: Norge
Disiplin: stafett
Etappe: 2
Distanse: 4.59 km
Tid: 40:25
Sesongens første løp etter mange måneder med kartarbeid og løypelegging ifm. vårt arrangement (NM-Ultra m.m.)

Det har vært lite løping etter kneskaden i februar og jeg gjennomførte den første løpeøkten over 30 minutter den 23. juni.

1) Starter rolig og velger rett på. Blir litt frustrert når jeg ikke klarer å finne høyspentmasten til høyre for meg på kartet. Nøler litt da det er et søkk til i ringen.
2) Prøver å holde høyden og finne gode trasé. Sklir for mye ned, burde krysset søkket 20 høyere. Inn mot posten ser jeg løpere til 3-4 lag foran meg.
3) Presser litt hardt og tar igjen de fleste før vi kommer opp på stien. Kutter bra og har god kartkontakt inn til posten.
4) Bruker detaljene underveis og går rett i.
5) Misliker slike poster (uten ordentlig siste sikre) og drar ned i lia litt på måfå. En konkurrent redder meg.
6) Opplagt veivalg og grei gjennomføring selv om jeg misser den første stien fra veien.
7) Ut av posten føler jeg at jeg klarer å lure meg unna en konkurrent og gønner på. Burde løpt en smule lengre på den siste stien men har kontroll og finner greit fram.
8) Kunne bli tricky men har kontroll.
9) OK veivalg men sketchy plan for avslutningen. Burde sett nøyere på kartet og fått med meg at søkket som posten ligger i begynner fra stien. Krysser hogstfeltet mye høyere enn jeg tror for å begynne med. Steinen på kartet avskriver jeg som ikke synlig fra stien og speider etter søkket inn i skogen. "Plutselig" står jeg på en liten sti som jeg bruker litt tid å finne på kartet. Flaut.
10-mål) OK.

Går ut som nr. 9 og kommer inn som nr. 4. Laget mitt er ihvertfall førnøyd.
Vis kommentarer (0)
 
KM-stafett H150 (30.08.2020) KM-stafett H150 (30.08.2020)