Jukola 7. etappe (17.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Hälvälä
Land: Finland
Disiplin: stafett
Etappe: 7
Distanse: 16.59 km
Tid: 84:48
Gj.sn. HR: 172
Maksimum HR: 193
Spennende å følge med laget gjennom natten og se så mye stabil og god stafettløping. Gir motivasjon til å gjøre et bra løp!

1: Går ut sammen med Kalevan Rasti men orienterer selvstendig og tar et sikkert veivalg til 1. post. Ligger foran KR, men klarer å gå rett i hans gafling, uten å bli noe påvirket av han. Forstår ganske fort hvor jeg er og finner min post. Taper et lite minutt.
2: God kontroll, løper med Howald som kom bakfra. Litt dårlig trase.
3: Har kontroll bortover i gropene og drar vekk fra Howald for å ta min post, men klarer igjen ikke gå rett i. Blir vel for unøyaktig i orienteringen de siste meterne inn i posten. Taper igjen et lite minutt.
4: Får ryggen til Lind og kan ligge og kontrollere retningen og plukke min gafling.
5: Var digg med kort gafling, så til tross for litt dårlig trase til 5. post kommer jeg sammen med Lind igjen inn i posten.
6: Vurderte rundt, men føler ikke inngangen blir bedre, og ser greit nok ut rett på. Dessuten dro Lind rett på. Ligger i rygg første halvdel, men tar løper litt eget siste delen og tar posten først. Nest beste strekktid, 16 sek bak Olav...
7: Tar ikke beste traseen, men har god kontroll.
8: Greit strekk
9: Grei gjennomføring, men kanskje ikke beste veivalget. Mye dårlig løpbarhet.
10: Grei kontroll
11: Bra, tar litt andre traseer enn Lind.
12: Kompass
13: Greit nok veivalg, taper nok noe tid, men er veldig sikkert hvertfall. Ser av gps-en at Lind var like før meg i posten, men jeg så han ikke.
14: God kontroll, men tar ikke helt beste traseen.
15: Har fått Novikov i ryggen og slipper han forbi.
16: Ligger stort sett i rygg hele strekket. Taper en del på veivalget, burde løpt sti til høyre. Overlegen heiing på publikumsposten.
17: Ganske sliten og må gi noen meter.
18: Føler det går sakte, men treffer hvertfall posten.
19: Grei post, veldig tydelig grop til høyre.
20: Nøler en del og er usikker fra litt etter passering av stien, må sjekke koden på A-posten for sikkerhets skyld.
21: God kontroll
22: 1.10 bak beste strekktid, men tror ikke veivalget var så dårlig, selv om bra gjennomføring rett på er raskere. Blir tatt igjen av Kyburz inn i posten.
23: Litt usikker inn mot posten, men Kyburz har kontroll.
24: Nå har han derimot ikke kontroll, og jeg må finne posten.
25: Har noen sekunders forsprang og føler jeg legger av gårde i greit driv mot sistepost, men så tråkker jeg over og stopper nesten helt opp og får bare til en slags haltende jogging. Blir da passert og løpt ifra.
mål: Usikker på hvordan jeg klarte det, men fikk til en slags spurt og holdt heldigvis unna for Linne med Nykodym.

Kommer i mål til 12. plass med 16. beste etappetid. Fornøyd med egen etappe til tross for litt dårlig åpning og uheldig avslutning. Gøy å til tider løpe sammen med andre gode løpere og føle seg sprek og med god kontroll teknisk. Som lag må vi være godt fornøyd, men jeg vet vi har mer inne!
Vis kommentarer (0)
 
Jukola 7. etappe (17.06.2018) Jukola 7. etappe (17.06.2018)