O-ringen E5 (27.07.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ågelsjöbergen
Land: Sverige
Disiplin: jaktstart
Distanse: 14.13 km
Tid: 86:47
Gj.sn. HR: 173
Maksimum HR: 189
Skulle starte som nr. 9, men da to ikke stiller til start gikk jeg i praksis ut som nummer 7. Åpner hardt og bra og tar igjen Runesson til 4. post. Får bruke ryggen hans mye men med god kontroll teknisk selv også. Til 12. begynner begge nøle litt og vi skiller lag og det blir litt bom. Møtes igjen inn i 14, så jeg legger meg bak første delen av langstrekket. Håpløs løping når vi skal opp igjen litt over halvveis på strekket og ivk tar oss igjen. Jeg får det helt i låra og blir så sliten at jeg må slippe med en gang og må ta sti for å i det hele tatt komme meg opp bakken. Blir noen glass vann før jeg fortsetter i et tregere tempo, men uten å ha gitt helt opp. Dårlig teknisk løping de neste strekkene i tillegg til at det går sakte, og gir helt opp mot 19 da kroppen absolutt ikke viser tegn til å bli bedre. Ser etter muligheter for å bryte, men da løypa går relativt rett tilbake til arena blir det for dumt å bryte mens man fortsatt ligger topp 10 på siste etappe av o-ringen. Var likevel fryktelig tungt å gå opp bakken til 20 etter å ha blitt passert av en gjeng løpere. Jeg hadde ikke krefter til å lese kartet heller tydeligvis da det blir bom på nesten alle postene mot slutten.
Hadde tatt det rolig en stund slik at da jeg så Simon Hector bak meg når jeg "løp" ut av 24. post hadde jeg litt krefter til å øke farta og holde unna til mål.

Ble en skuffende 14. plass som var langt unna hva jeg hadde håpet på. Vanskelig å si hva som gikk galt i dag. Usikker på om det bare har blitt for mye i det siste slik at låra fikk det helt, eller om det var en hard åpning i varmen som ble for tøff for kroppen. Må prøve igjen et annet år.
Vis kommentarer (0)
 
O-ringen E5 (27.07.2019) O-ringen E5 (27.07.2019)