NM lang (12.09.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vindoren
Arrangør: OL Tønsberg og omegn
Land: Norge
Disiplin: lang
Distanse: 17.37 km
Tid: 102:24
Gj.sn. HR: 177
Maksimum HR: 194
Tror jeg hadde undervurdert hvor tøft terrenget var med rufsete bunn og mye mer steinete enn forventet.

Akkurat i starten er det fint og jeg kommer meg greit gjennom de første postene bortsett fra en liten bom på 3.
Til 4 vurderte jeg det som fint å ligge svakt til høyre for streken, men setter meg litt fast til tider og taper en hel del tid på strekket. Fortsetter å tape tid på neste langstrekk der jeg vurderer det som mulig å løpe ved vannkanten da jeg syntes det så ut som en smal stripe med hvitt mellom vannet og den bratte skrålia. Det var verken fint eller flatt ved vannkanten, så kjempet for å komme meg fremover uten å bli våt på føttene.
Bedre periode nå, og tar igjen HJW til 9. post. Begynner å få det tungt nå, men prøver holde farta oppe. Klarer å holde meg uten å gå på en stor smell, men er tungt å måtte slippe meter etter meter til Håkon og se han forsvinne ut av syne omtrent halvveis på sisterunden. Kan skimte ryggen foran meg til tider og også ryggen til Gaute, men får ingen hjelp inn i postene og da slurver jeg.

Generelt for dårlig på veivalg i dag og skulle gjerne hatt en litt bedre dag fysisk. Over 6,5min bak er selvfølgelig mye, men fryktet det skulle være lenger frem til de beste etter løpet i dag.
Vis kommentarer (0)
 
NM lang (12.09.2019) NM lang (12.09.2019)