NM mellom (14.09.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tjøme
Arrangør: OL Tønsberg og omegn
Land: Norge
Disiplin: mellomdistanse
Distanse: 6.19 km
Tid: 34:21
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 191
Startet ganske tidlig i klassen (typ midt i) etter dårlig kvalifisering i går. Hadde planer om å gjøre et bedre teknisk løp i dag.

Får den åpningen på løpet jeg vil og leder på 6. post før jeg begynner på en dårlig periode.
Begynner med en retningsfeil på 7 hvor jeg bommer over halvminuttet. Fortsetter med småbomming til 8 da formasjonene var mindre tydelige enn jeg hadde trodd, så blir nølende. Parallellfeil til 9 der jeg begynner å tro jeg har kommet opp på en rygg lenger øst. Bommer også inn i 10. post hvor jeg stopper for tidlig, men tror jeg har kommet for langt. Tar meg heldigvis tid til å tenke tilbake og forstå jeg ikke har kommet langt nok.
Skjerper meg en liten stund, men går på ett nytt drøyt halvminutts tidstap på 14. post. Greit inn til arena.
Klarer ikke skjerpe meg på sisterunden heller med bom på første post etter arenapassering. Litt dårlig inn i 21 også, men skjønner fort jeg må til venstre.

Veldig fornøyd med at løpet holder til medalje, etter å ha vært veldig misfornøyd etter målgang. Får ingen god følelse med så mange feil, men tar med meg at jeg har blitt mye bedre på å redusere bommene i motsetning til tidligere i sesongen hvor jeg ofte har brukt mye lenger tid på å "oppdage" en bom og ta meg inn igjen.
Vis kommentarer (0)
 
NM mellom (14.09.2019) NM mellom (14.09.2019)