Langdistanse hardøkt del 2 (27.05.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Reppesåsen
Land: Norge
Distanse: 7.48 km
Tid: 48:54
Gj.sn. HR: 168
Maksimum HR: 185
Del to av langdistanse hardøkten. Har løpt i akkurat 45min hardt når jeg kommer til starttrekanten for del 2. På 1. post ser jeg skjermen lenger ned enn høydepunktet, men på kartet mitt er ringen tydelig sentrert på høydepunktet, så "stempler" der og løper videre. Til 4. post gjennomfører jeg veldig dårlig halvveis (i tillegg til litt dårlig inn i posten). Litt usikker på hva som er den beste måten å krysse dalen på, men jeg ta hvertfall alt for mye unødvendig høyde. Tror enten jeg burde løpt rett mot 9. post allerede fra like etter vannet, holdt meg litt på nedsiden av posten og holdt høyden/løpe svakt oppover til det lange myrpartiet. Eller så kunne jeg holdt omtrent den avstanden fra streken som jeg gjør fra etter vannet, så jeg krysser dalen og kommer opp på platået på andre siden like før kraftledningen.
Til 6. post er jeg under 1 meter unna å tråkke på en elgkalv som ligger i gresset under kraftledningen. Ellers går strekket fint. Håpløs bom til 7. post. Tar meg ikke tid til å være nøyaktig nok. Kanskje vel så bra å løpe til venstre for vannet til 11. Kunne nok funnet flere bedre varianter til 13. post, og inngangen til 14. kunne sikkert også vært bedre. Litt nøling på 15, ellers greit nok inn til mål.

Ble en ganske tøff langdistanse med mye stigning i form av bratte kanter. Gjennomføringen kan oppsummeres som ganske bra både teknisk og fysisk.
Vis kommentarer (0)
 
Langdistanse hardøkt del 2 (27.05.2020) Langdistanse hardøkt del 2 (27.05.2020)