Mellomdistanse hardøkt Tulluan (05.06.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Tulluan
Land: Norge
Distanse: 6.94 km
Tid: 40:20
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 187
Hardøkt i NM-relevant terreng. Åpner nok litt for tøft for fikk det svært tungt fysisk siste del av løypa. Litt irriterende med små merkebånd på posten da de var litt vanskelig å se til tider. I tillegg litt irriterende med en del ny hogst. Men ellers var det mye fint og veldig gøy!

Veldig fornøyd med åpningen frem til 5. post. Får en bom på 6, men tror jeg var så nærme at jeg hadde sett en postskjerm ganske greit. Til 7. er jeg noob som ikke har 100% kontroll da jeg krysser stien, så blir usikker hele veien videre uten å få kontroll på noen ting før myrsiget etter posten, og må da snu litt. Burde investert 2sek ved stien og da forhåpentligvis klart å lese på detaljene inn mot posten. Til 9 tar jeg en dårlig vurdering inn mot posten for å prøve å unngå litt ny hogst, men ender opp med å være minst like dårlig løpbart der jeg løper.
Mye hogstarbeid rundt 14-16 med endringer i terrenget og jeg blir litt nølende noen steder og glemmer nok å bruke kompasset litt for det ble en del dårlige retninger. Begynner å få det tungt fysisk, og merker det godt nå som det blir myr og motbakke etter 16. post. Nøler litt inn i 17 og mot 18 gjør jeg noen dårlige valg som kanskje kommer av at jeg begynner å bli sliten. Både ut av 17 er jeg dårlig og blir dratt med av terrenget og glemmer retningen like over halvveis på strekket. Litt ubesluttsom på siste del av 19. strekket om hvor jeg skulle ta stigningen. Tror jeg fant en bra trase.
Vis kommentarer (0)
 
Mellomdistanse hardøkt Tulluan (05.06.2020) Mellomdistanse hardøkt Tulluan (05.06.2020)