Warning: Undefined array key -1 in /customers/0/1/9/tiborv.net/httpd.www/maps/include/quickroute_jpeg_extension_data.php on line 757 Warning: Undefined array key -1 in /customers/0/1/9/tiborv.net/httpd.www/maps/include/quickroute_jpeg_extension_data.php on line 757 Mitt digitale kartarkiv :: NM lang (10.09.2020)
NM lang (10.09.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Mostadmarka sør
Arrangør: Freidig / Malvik IL / Wing OK
Land: Norge
Disiplin: lang
Distanse: 15.14 km
Tid: 87:22
Gj.sn. HR: 165
Maksimum HR: 185
Antok passering ville være etter ca. 2/3 av løypa og at sisterunden nok kom til å bli ganske tung fysisk, så hadde plan om å holde igjen litt frem til passering så jeg kunne løpe på på sisterunden. Funket bra og jeg hadde mye krefter hele veien! En god dag fysisk! Slik gikk det teknisk, totalt sett godt fornøyd:

1: Angrer ganske fort på at jeg ikke dro rett på, men endrer fort fokus til å gjennomføre veivalget bra heller enn å tenke på hva jeg burde ha gjort. Likevel blir jeg litt nølende og tar ekstra høyde inn mot posten.
2: God gjennomføring.
3: Sliter med å bestemme meg for hvor mye rundt jeg skal løpe, men ender opp med en variant der jeg tar stigningen gradvis og bare må litt ned igjen.
4: Bra! Gjør det enkelt.
5: Litt overrasket over hvordan terrenget endret seg til mye høyt gress, så ble litt nøling, men helt greit.
6: Bra.
7: Tok meg tid til å se på flere varianter. Lette etter noe til venstre der jeg kunne spare høyde, men følte det var bedre typ rett på.
8: Hadde plan om å løpe venstre i myra, men ombestemte meg da det så helt ok ut i starten rett på, men taper en del tid selv om jeg går rett i posten. 25sek bak beste strekktid.
9: Bra veivalg og gjennomføring. Syntes veivalget sa seg selv.
10: Ser for første gang en løper, Isak, foran meg på myra og deretter ser jeg Jon og Vegard bak meg. (Hadde tydeligvis passert de på veivalget til 10). Det grønne området var styggere enn antatt, men er forsiktig og har god kontroll inn i posten.
11: Dagens tabbe. Leser faktisk strekket fra 19 til 20. Derfor løper jeg litt til høyre for de andre som løper i søkket. Begynner å nøle litt da jeg ikke merker å passere noe myrsig, og kommer til noen høyder uten noen post. Ser de andre fortsetter i radig tempo og blir med noen meter før jeg ser det åpner seg en myr i bunnen av lia. Skjønner jeg er for langt ned, tror de andre har vært i posten og løper opp igjen, men finner ingen post på høydepunktet. Spurter nedover igjen for å ta meg inn på myra i bunnen. Oppdager på vei ned til myra at jeg har lest på feil strekk og fortsetter, men har mistet ryggen til de andre. 35 sek bak beste strekktid. Så taper mindre enn det føltes som.
12: Lar meg ikke stresse.
13: Greit.
14: Fint å komme til passering.
15: Får tatt en gel, hører at jeg har en god ledelse og kjenner at jeg har mye krefter igjen. Ser samtidig at sisterunden er tøff, så prøver å ta det kontrollert ut av passering. Får se ryggen til Isak igjen inn i posten.
16: Jobber meg opp i rygg til Isak og får også se Jon og Vegard lenger foran, og kommer sammen et stykke opp i bakken etter veikryssingen. Litt sleiving inn i posten.
17: Håpløs bom, burde lett vært unngått med bedre retning og en bedre plan. Taper 51 sek til beste strekktid.
18: Klarer å roe meg ned etter bommen og vurderer et veivalg med å holde høyden, men bestemmer meg for at det er like greit å dra opp pluss at det er sikrere. Løper nok ikke optimalt siste del av strekket, men helt ok.
19: Bra veivalg og gjennomføring.
19-mål: Ganske grei avslutning, føles lett både teknisk og fysisk.

Kult med mitt første NM-gull som senior! Ekstra gøy at det kommer på langdistanse et år mange satser litt ekstra på NM da det ikke er noen sesong internasjonalt.
Skjul kommentarer (1)
LangdistansObserver: Gåsehud!! : O
Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/0/1/9/tiborv.net/httpd.www/maps/show_comment.php on line 18
Skriv ny kommentar
Lagre
 
NM lang (10.09.2020) NM lang (10.09.2020)