O-ints Guttersrød (17.07.2021)
Kategori: Trening
Kart/område: Guttersrød
Arrangør: Halden SK
Land: Norge
Distanse: 6.28 km
Tid: 49:05
Gj.sn. HR: 170
Maksimum HR: 185
Løpskartet var mer oversiktlig med hvert drag på eget kartutsnitt. 5 drag på en drøy kilometer med 90 sek pause. Startet også med 90 sek startintervall ut på 1. draget. Små postskjermer i skogen.

Drag 1: Stempler på feil 1. post. Dukket plutselig opp en skjerm og jeg tenkte at jeg var heldig som traff den ettersom den kom litt brått på. Begynte orientere videre mot neste post, men etter hvert skjønner jeg at jeg tok feil 1. post, så snur. Ok resten av draget.

Drag 2: Godt fornøyd. Bare litt nøling til mål, ellers god flyt.

Drag 3: Drar høyre til førstepost og finner en grei åpning ned stupet litt før det er markert, så tjener tid på det og tar inn mye tid på Isak som jeg kommer like før til posten. Fortsetter greit og får løpe på ryggen til Kornelius siste strekket.

Drag 4: Føler jeg løper som en junior. Starter rett før Kornelius og ligger stort sett foran på strekkene, men jeg tar litt dårlig trase inn i omtrent hver post, mens han treffer bra og vi kommer da sammen igjen på hver post. Avslutter med å bomme på mål (som var posten jeg allerede "tok" på vei til 1. post på 1. draget), så Kornelius sniker seg foran.

Drag 5: Starter alene og løper alene hele veien. Greit fornøyd.
Vis kommentarer (0)
 
O-ints Guttersrød (17.07.2021) O-ints Guttersrød (17.07.2021)