NM-trening langdistanse (29.08.2021)
Kategori: Trening
Kart/område: Rognsbru
Land: Norge
Distanse: 9.52 km
Tid: 66:08
Gj.sn. HR: 168
Maksimum HR: 185
Trening til NM langdistanse med en forkortet langdistanse hardøkt i naboterrenget som kanskje er litt relevant, selvom kanskje første delen er for grønn, andre delen for bratt og detaljer og tredje delen for mye stier slik jeg har forstått det. Ble en liten stopp på vei til 1. post for å forebygge at lissene skulle gå opp, så trekker jeg fra det lille stoppet løp jeg på ca. 65:45.

Får til en bra start med gode traseer utenom inn i 4. post der det blir en liten bom, kanskje 15sek. Til 6 setter jeg meg litt fast ned i søkket i starten, men er heldig deretter da løpbarheten er bedte enn forventet gjennom det grønne partiet. Til 7 tar jeg opp fra søkket etter stien litt tidligere enn planlagt, men viser seg å være helt greit. Til 8 er jeg litt for lavt i skrålia og finner ikke de beste traseene. Litt ubesluttsom ut av 9, men kommer inn på et bra veivalg etterhvert.
Siste del av løypa i det mer stirike terrenget går mindre bra. Til 14 setter jeg meg ganske fast i søkket og myra er ganske treg selvom den er relativt tørr og lite tuete. Sammenliknet med Hansi er sti til høyre en del bedre. Til 15 er det også bedre å løpe nordover til stien og bruke den over myra(planker). Deretter helt ok frem til 19, men så blir det en bom på 20 som er ganske unødvendig, skal jo bare typ til toppen av kollen.

Totalt sett relativt godt fornøyd i litt rufsete terreng, men bedre enn forventet før start. Ble vel nesten 8min/km, som er mye tregere enn stipulert på NM, så forventer mer lettløpt terreng.
Vis kommentarer (0)
 
NM-trening langdistanse (29.08.2021) NM-trening langdistanse (29.08.2021)