KKC#1 - Torvnatta (22.09.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Hangervåttan
Arrangør: Wing OK
Land: Norge
Disiplin: natt
Distanse: 6.52 km
Tid: 43:50
Gj.sn. HR: 161
Maksimum HR: 180
Kult med nytt kart på Byneset! Spennende terreng og veldig gøy å løpe, selvom det ikke akkurat gikk så bra. Kommer definitivt til å løpe her igjen. Prøver å løpe kontrollert fort, men er ikke sikkert det går så mye saktere enn om jeg løper max.

Løser 1. strekket ganske greit. Ikke den aller beste traseen med litt ekstra stigning opp og ned ravinedalene, men har kontroll på hvor jeg er og gjennom fører bra. Setter meg litt fast i falne trær nede i den siste dalen før posten, men spikrer posten når jeg kommer opp på flata.
Til 2. post har jeg ingen plan og null avstandsfølelse. Utgangsretningen er også elendig. Kanskje det dårligste strekket jeg har løpt i år, ikke med tanke på bomtid men gjennomføring generelt.
Fortsetter med en liten sleiv på 3, deretter dårlige traseer til 4, sleiv på 5 og dårlig trase til 6. Møter likevel Eirik, som startet 3min før, inn i posten. Løper nå mye bedre en periode, frem til halvveis på 10. strekket. Har kontroll over hogsten og trodde jeg hadde kontroll ved kryssing av ravinedalen, men etter det har jeg ikke sett en eneste detalj å orientere etter og når kursen er såpass elendig ble det bare til at jeg løp til jordet til slutt. Burde kanskje skjønt at jeg var alt for langt venstre, men trodde en stund at jeg kanskje jeg ikke var så langt fra streken og kunne treffe detaljene rundt posten og ta meg inn der.
11 og 12 går ikke så bra, men resten er greit.

Egentlig ganske fornøyd med retningsløpingen idag utenom bommen til 10. Ikke akkurat et løp å skryte av, men hadde det hvertfall gøy, og det er vel det viktigste? =)
Vis kommentarer (0)
 
KKC#1 - Torvnatta (22.09.2021) KKC#1 - Torvnatta (22.09.2021)