NM natt (24.09.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Aurevann
Arrangør: Lillomarka OL
Land: Norge
Disiplin: natt
Distanse: 12.35 km
Tid: 71:50
Gj.sn. HR: 170
Maksimum HR: 189
1: Finner gode traseer og har kontroll når jeg drar inn i det grønne og får også med meg skrenten i det grønne og har god retning derfra. Møter Nordberg like før posten som startet 3 min før. Blir overrasket og tar noen ekstra titt på kartet, men har god kontroll på detaljene like utenfor postringen.
2: Ganske usikker på om jeg burde vurdere å løpe noe sti eller holde høyden litt mer til venstre, men ble til ganske rett på som virker å ha vært bra!
3: Litt for langt til venstre og nøler inn i posten. Syntes det var langt bort til den.
4: Litt vanskelig å vurdere veivalget. Sti var enkelt å gjennomføre, lite stigning og ikke alt for langt. Fint med et lite avbrekk fra skogsbunn også.
5: Følte ikke det var noe særlig veivalg her. Ender opp med å løpe litt lenger venstre enn planlagt, men tror det var greit.
6: Setter meg litt fast i starten. Burde truffet stien litt lenger venstre.
7: Bra.
8: Ligger litt unødvendig i det lysegrønne første delen av strekket. Ellers gjennomfører jeg godt og er fornøyd med retningen.
9: Ble en gel ned mot drikkepost og dagens andre kartsnu.
10: Igjen et ganske greit strekk med tanke på veivalg etter å ha snudd kartet. Taper tid første delen på traseer frem til jeg kommer på den store stien. Greit etter det.
11: Ser aldri stikrysset der jeg planla å ta av inn mot posten, men skjønner det når jeg kommer ned i bunnen av bakken og tar av til venstre. Taper nok ikke noe tid på det.
12: Dagens eneste ordentlige bom. Har jo kontroll på det gule området, men er ikke nøyaktig nok. Blir litt "det ordner seg orientering" hvor jeg bare håper posten skal dukke opp, men skjønner vel innerst inne at det fort blir en bom. Vurderer å ta meg opp til den store stien, men finner posten i samme øyeblikk og kan fortsette uten å ha tapt mer en minuttet.
13: Bra! Tar meg tid til en ordentlig kurs ut av posten etter bom.
14: Ok
15: Greit veivalg og gjennomføring.
16: Hadde en god plan følte jeg og var veldig bestemt ut av posten, men mister stien og taper tid. Også litt suboptimalt ved myra og inn i posten.
17: Ok, liten sving inn i posten. Burde kanskje bare dunket ut på veien med en gang.
18: Løper og nøler ganske mye bortover stien mot posten. Er redd for at den skal ligge gjemt og at jeg skal løpe forbi, så blir jogging bortover mens jeg beveger lyset fra side til side.
19: Ok
mål: Vond spurt med bratt nedoverbakke på asfalt i piggsko.

Veldig godt fornøyd! Løp bra teknisk (spesielt første halvdel) og følte meg bra fysisk!
Vis kommentarer (0)
 
NM natt (24.09.2021) NM natt (24.09.2021)