Midnattsolgaloppen - Dag 2 - ADir/H50 (30.06.2013)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 6.83 km
Tid: 60:08
Gj.sn. HR: 149
Maksimum HR: 160
Er litt usikker på om veivalget til Post 1 var det beste. Kanskje det hadde gått raskere å ta stien istedet ?

Bommer på post 4. Litt irriterende, kanskje. For jeg ser jo skrentene halvveis på strekket, men kompenserer ikke for retningen og fortsetter i feil reting. Veldig dårlig strekk.

Post 3 går fint, også post 4, men dte går vel ikke så veldig fort. det er tungt å løpe, men jeg forsøker å lese kartet nøye på veien og går jo rett i posten.

Post 5 durer jeg bare nedover på retning og ser jo myra og den høyden som skal fange meg opp. Vant faktisk dette strekket ...

Post 6 går også greit, dog ikke så fort.

Post 7 og 8 går bra. Falt ned i et lite myrhull på veien til post 8. Stod med gjørme helt opp til armene... småskummelt, det gikk vedlig fort ned i myra, måtte slå ut med arma for å ikke synke videre ned... 20 nervepirrende sekunder...

Får en irriterende bom på post 9. Har hatt så fin kontroll gjennom hele siste delen av løpet, men sklir ned til myra under. På nytt er det kompasset som lurer med litt feil retning og jeg leser ikke terrenget godt nok til å legge meg under skrentene og følge rett myr inn i post 9. 4 min tapt.

Ny bom på post 10. Er ukonsentrert på veien og følger et tråkk inn litt for tidlig i forhold til hva jeg hadde planlagt. Kommer da alt for langt til høyre på strekket. Men jeg bare fortsetter og tar posten derifra i stedet. Får også en liten bom inn mot postringen. Nesten 4 min etter bestestid på det strekket.

Fin start på post 11, men nøler endel inn til posten.

Også post 12 blir tatt på en litt dårlig måte. Er litt lei av å vasse i grønt faenskap da.
Vis kommentarer (0)
 
Midnattsolgaloppen - Dag 2 - ADir/H50 (30.06.2013) Midnattsolgaloppen - Dag 2 - ADir/H50 (30.06.2013)