1: Startet i første rekke og kom meg fint ut av starten. Ligger litt høyt og ser posten litt lenger ned.
5: Treffer en del løpere fra andre gaflinger inn i posten.
7: Kommer litt bak klynga jeg var med tidligere. Har ryggene å løpe på.
8: Bra.
9: Litt nøling, men ganske bra.
10: Lett.
11: Når jeg tar av fra veien og løper oppover lia, ser jeg en del løpere nede på det gule et stykke foran meg.
12: Hadde tenkt til å løpe bare litt til venstre for streken i skiløypene/slalåmløypene, men det søkket så stygt ut å krysse, så jeg løp ned. Skulle heller løpt ned med en gang. Taper litt tid.
13: Helt alene inn til passering. Vet jeg har en gruppe foran meg.
14: Ser løperne foran meg når jeg kommer ut på myra der oppmerkingen slutter. Går rett i posten.
15: Mister kontrollen litt på strekket, men tar meg inn igjen.
16: Skulle kanskje ha løpt i myra til høyre, men synes det gikk bra rett på også.
17: ok
18: Synes jeg nærmer meg løperne foran litt.
19: Visste akkurat hvor jeg skulle løpe. Så på det før start.

Nok et stabilt løp! Blir løpende mye alene, men kommer meg inn bare 10-15 sek bak 2., 3. og 4. plass. Topi Reitanen var inne over 1 min før de igjen. Jonas løper bra på 2. etappe og sender ut Andreas på sisteetappe som nr. 2. Dessverre får han en bom mot slutten og blir tatt igjen av Hector og Holter. Litt kjedelig at medaljen glapp, men synes det var god innsats av hele laget. Og gratulerer til Norge 2 med sølv!

For min egen del er jeg fornøyd med jwoc på Rauland. Bare stabile gode løp. 28, 5, 7, og 4 på stafetten er ikke dårlige plasseringer heller. Nærme medalje i år, så blir gøy hvis jeg kommer med neste år også.